espa pkm

Κυριακή, 31 Μαΐου 2026, 8:33:55 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Επιχείρηση που έλαβε χώρα πρόσφατα στο κέντρο της Αθήνας, ύστερα από αίτημα δικαστικής συνδρομής, εντόπισε πρόσωπο αμερικανικής καταγωγής σε συναντήσεις του με τρία άτομα αραβικής καταγωγής τα οποία είχαν σχέση και με τη Συρία.
«Ζούμε στην Αθήνα ειρηνικά. Οι γείτονες μας αγαπούν και μας υποστηρίζουν, όμως μετά το πρώτο τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι, και πιο έντονα τώρα, φοβόμαστε ότι πολλοί στην ελληνική κοινωνία θα μας βλέπουν πια με μισό μάτι» λέει ο Αμίρ, που έφτασε στη χώρα μας από το Πακιστάν πριν από 12 χρόνια.

Να μην πλησιάζουν στο Κολοσσαίο συμβουλεύει τους τουρίστες η πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ρώμη, στο πλαίσιο των αυξημένων μέτρων πρόληψης τυχόν τρομοκρατικών επιθέσεων, όπως αναφέρουν πολλά ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Εικόνες μέχρι πρότινος αδιανόητες για την ήρεμη πρωτεύουσα του Βελγίου κυριαρχούν στις Βρυξέλλες: «Συγκεκριμένες πληροφορίες» για απειλή τρομοκρατικής επίθεσης όπως στο Παρίσι ανέβασαν στο υψηλότατο επίπεδο τον συναγερμό των Αρχών, έχουν βγάλει στο δρόμο οχήματα του Στρατού και έχουν κλείσει το μετρό τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα της Κυριακής.

Ο υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Τζον Κέρι θα επισκεφθεί τη Μέση Ανατολή από τις 22 έως τις 24 Νοεμβρίου, ανακοίνωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Η περιοδεία του θα περιλάβει και το Ισραήλ, το οποίο έχει να επισκεφθεί από το 2014.

Το Λιμενικό διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσιεύματα ξένου Τύπου και χαρακτηρίζει προϊόν μοντάζ βίντεο που -σύμφωνα με τα εν λόγω δημοσιεύματα, φέρεται να δείχνει έλληνα λιμενικό να επιχειρεί να τρυπήσει λέμβο που μεταφέρει πρόσφυγες με τον γάντζο κόρακος.

Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με θέμα το προσφυγικό θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στη σύσκεψη η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες πληροφορίες έχει προγραμματιστεί για τις 17:00, θα συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Δημήτρης Βίτσας και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.

Τη σορό 32χρονου Αμερικάνου τουρίστα, κινεζικής καταγωγής, εντόπισε το μεσημέρι του Σαββάτου ψαράς στην παραλία του Ναυαγίου στη Ζάκυνθο.

Το άψυχο σώμα του 32χρονου άντρα, το οποίο ήταν βαριά χτυπημένο και σε κατάσταση διαμελισμού, εντόπισε ψαράς που περνούσε τυχαία από το σημείο.

Οι αρχές της ΠΓΔΜ αναφέρουν πως επιταχύνουν τη διέλευση από την ελληνική πλευρά προσφύγων που προέρχονται από τη Συρία, το Αφγανιστάν και το Ιράκ -ωστόσο, η απαγόρευση διέλευσης για όλους τους υπόλοιπους έχει αφήσει περίπου 1.500 εγκλωβισμένους στην Ειδομένη.
Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015 23:50

Εμπρησμός με γκαζάκια στη ΔΟΥ Ξάνθης

Τα ξημερώματα του Σαββάτου εξερράγησαν τέσσερα γκαζάκια, που τοποθέτησαν άγνωστοι μπροστά από την πόρτα της εφορίας Ξάνθης.

Ειδοποιήθηκαν άμεσα από περιοίκους η αστυνομία και η πυροσβεστική χωρίς να υπάρξει εξάπλωση της πυρκαγιάς στο εσωτερικό του κτιρίου.