espa pkm

Σάββατο, 6 Ιουνίου 2026, 8:59:01 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ο Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ, ο βέλγος τζιχαντιστής ο οποίος φέρεται ότι ο εγκέφαλος της αιματηρής 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι, ήταν ο στόχος της αστυνομικής πολιορκίας στο Σαν Ντενί, την Τετάρτη, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο τουλάχιστον δύο τρομοκρατών και τη σύλληψη οκτώ ακόμη ατόμων.
Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015 15:50

Πέθανε η Σοφία Βαρβιτσιώτη

Έχασε τη μάχη για τη ζωή η Σοφία Βαρβιτσιώτη, 73 ετών, σύζυγος του πρώην υπουργού Γιάννη Βαρβιτσιώτη, μητέρα του βουλευτή της ΝΔ Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Η Σοφία Βαρβιτσιώτη έδινε πολυετή μάχη με ασθένεια και τα ξημερώματα «έφυγε» από τη ζωή σε νοσοκομείο της Αθήνας.
Κυβερνητική πηγή δήλωσε προς «vima.gr» ότι όποιος κυβερνητικός βουλευτής δεν ψηφίσει ή αποστασιοποιηθεί από την ψηφοφορία για τα προαπαιτούμενα θα έχει την τύχη του Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Το σχόλιο αυτό έρχεται λίγο μετά την παραίτηση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη αλλά και την δήλωση του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου για τον βουλευτή του κόμματος Νίκο Νικολόπουλο πως «αν δεν ψηφίσει το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, τότε να παραδώσει την έδρα του».
Ο Πάνος Καμμένος κάλεσε το Νίκο Νικολόπουλο ή να ψηφίσει τα προαπαιτούμενα ή να παραδώσει την έδρα του.

Συγκεκριμένα με δήλωσή του ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος είπε ότι «ο κ.
Σε εξέλιξη βρίσκονται έξι έφοδοι της αντιτρομοκρατικής στο Βέλγιο στο πλαίσιο της έρευνας για τους υπόπτους των επιθέσεων στο Παρίσι. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες αφορούν και το περιβάλλον ενός από τους νεκρούς καμικάζι, του Μπιλάλ Χαφντί.
Σε μία δραματική ομιλία του ενώπιον των γάλλων βουλευτών, εισηγούμενος την παράταση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης για τρεις μήνες, προχώρησε ο πρωθυπουργός Μανουέλ Βαλς: «Ύψιστη ελευθερία είναι η ασφάλεια, για αυτό μπορούν να περισταλούν όλες οι υπόλοιπες» είπε.
Μια ομάδα πολλών δραστών σχεδίαζε να πυροδοτήσει εκρηκτικά στο στάδιο του Ανόβερου, όπου επρόκειτο να διεξαχθεί ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των εθνικών ομάδων της Γερμανίας και της Ολλανδίας την Τρίτη, ο οποίος και αναβλήθηκε, αναφέρει σήμερα η εφημερίδα Bild.
Οι γάλλοι αστυνομικοί θα μπορούν θα οπλοφορούν και όταν θα βρίσκονται εκτός υπηρεσίας, εάν το επιθυμούν και αφού το γνωστοποιήσουν στους ανωτέρους τους, σύμφωνα με προσωρινή απόφαση που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη, μετά τις επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι.
Ασάφειες και υπεκφυγές χαρακτήρισαν την κατάθεση του κ. Δημοσθένη Δημητράκου, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που εκδικάζει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής στον Κορυδαλλό. Παρά το γεγονός ότι ο κ. Δημητράκος είναι αδελφός του ιδιοκτήτη της καφετέριας «Κοράλλι», αφετηρία της μοιραίας πορείας του Παύλου Φύσσα το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου, εντούτοις δήλωσε εξαιρετικά περιορισμένη γνώση των συμβάντων, καθώς παρέμεινε στο μαγαζί του κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.
Στο γραφείο του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου προσήλθε το μεσημέρι της Πέμπτης ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, προκειμένου να καταθέσει σχετικά με όσα έχει καταγγείλει περί απειλών κατά της ζωής του και της οικογένειάς του.