espa pkm

Τρίτη, 23 Ιουνίου 2026, 12:36:31 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Ο 44χρονος πλησίασε την ανήλικη και την άγγιξε στην μέση και στα μαλλιά, εκφράζοντας ταυτόχρονα κολακείες.

Από αστυνομικό της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, στις 25-04-2025, συνελήφθη 44χρονος ημεδαπός για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικης.

Το Σάββατο 26 Απριλίου 2025 ο Κιλκισιώτης Σάββας Παναγιώτης Χνιτίδης  αθλητής του Ηρακλή Θεσσαλονίκης πήρε μέρος στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ18 στα 800μ και στην Σκυτάλη 4Χ400.

Στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό τουρνουά αναπτυξιακών ηλικιών που διεξάγεται στην χώρα μας συμμετείχε για πέμπτη φορά τα τελευταία δύο χρόνια ο Αλέξανδρος Κιλκίς!

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι έχει προγραμματιστεί η την Τρίτη 29 Απριλίου στις εξής περιοχές:

από ώρα  08:00    έως  14:30

Συμφωνία μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας απαιτείται άμεσα για τη σταθερότητα της περιοχής. Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάρκο Ρούμπιο, τόνισε την επιτακτική ανάγκη για μια ειρηνική συμφωνία μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, προειδοποιώντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν να συνεχίσουν να αφιερώνουν πόρους σε μια προσπάθεια που δεν έχει προοπτική.

Αμερικανική αεροπορική επίθεση στη Υεμένη προκαλεί θανάτους και τραυματισμούς, με την κατάσταση να είναι τεταμένη στην περιοχή. Το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Μασίρα, το οποίο συνδέεται με το κίνημα των Χούθι, μετέδωσε ότι οι αμερικανικοί αεροπορικοί βομβαρδισμοί κοντά στην πρωτεύουσα Σανάα προκάλεσαν τουλάχιστον οκτώ θανάτους και αρκετούς τραυματισμούς.

Αλματώδης αύξηση στρατιωτικών δαπανών το 2024, αγγίζοντας τα 2,7 τρισ. δολάρια. Σημαντικές γεωπολιτικές εντάσεις αναδύονται. Οι παγκόσμιες στρατιωτικές δαπάνες σημείωσαν το 2024 τη μεγαλύτερη αύξηση που έχει καταγραφεί από το τέλος του Ψυχρού Πολέμου, φτάνοντας συνολικά τα 2,7 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Φωτιά στη μάχη για τη 2η θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του UEFA Champions League, έβαλε ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη του με 2-1 επί του Παναθηναϊκού στην Τούμπα.

Δυο ώρες είναι ο μέσος χρόνος αναμονής των πιστών για να μπορέσουν να μπουν στη Βασιλική της Σάντα Μαρία Ματζόρε και να προσευχηθούν στον τάφο του εκλιπόντα πάπα Φραγκίσκου.

Ο πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα ότι ο ουκρανικός στρατός συνεχίζει τις επιχειρήσεις του στη ρωσική περιφέρεια Κουρσκ, αντικρούοντας την ανακοίνωση της Μόσχας χθες, Σάββατο, για πλήρη «απελευθέρωση» της μεθοριακής αυτής περιφέρειας από τα ρωσικά στρατεύματα.