espa pkm

Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2026, 5:59:26 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Δεκαπενθήμερο δωρεάν προληπτικών ιατρικών εξετάσεων για ανασφάλιστους, άπορους και πολύτεκνους αρχίζει σήμερα στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Κέντρου Πολιτισμού του δήμου Θεσσαλονίκης στην Πλατεία Μικρασιατικού και Θρακικού Πολιτισμού, απέναντι από το γήπεδο του ΠΑΟΚ.
Ο κ. Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος, πρώην στενός συνεργάτης του υπουργού Ναυτιλίας κ. Θοδωρή Δρίτσα (στη προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) και υποναύαρχος Λιμενικού Σώματος (εν αποστρατεία) αναλαμβάνει καθήκοντα Προέδρου και Διευθύντος Συμβούλου στον Οργανισμό Λιμένος Βόλου.
Θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη την Κυριακή στη Ρόδο, κοντά στην περιοχή Ψαροπούλα.

Στις επτά το πρωί, Ι.Χ. αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, εξετράπη της πορείας του και ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, όπου και τραυμάτισε θανάσιμα 31χρονη πεζή.
Για τις 22 Δεκεμβρίου διεκόπη η δίκη του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων με «πρωταγωνιστές» τον Αλεξ Ρόντο (ο οποίος ήταν παρών στο δικαστήριο), σύμβουλο του πρώην Πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου, τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Τζεβελέκο και τη ΜΚΟ «Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης».
Εντός του 2015 θα έλθουν στην Βουλή οι ρυθμίσεις για την εθελοντική αποκάλυψη αδήλωτων εισοδημάτων και για το Περιουσιολόγιο, δήλωσε τη Δευτέρα στην ΕΡΤ ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη ΝΔ μετά και την κίνηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη να σηκώσει το γάντι που του έριξαν οι συνυποψήφιοί του και με τη φράση «Μεϊμαράκης και γαντζωμένος στην καρέκλα δε γίνεται» δήλωσε έτοιμος να παραιτηθεί, ανακοινώνοντας πωςπαραχωρεί τη θέση του μεταβατικού προέδρου, ενώ κάλεσε τους συνυποψηφίους του, Κυριάκο Μητσοτάκη, Άδωνι Γεωργιάδη και Απόστολο Τζιτζικώστα να κάνουν το ίδιο.

Έτοιμο να πλήξει θέσεις της ISIS και στη Συρία εμφανίζεται το Λονδίνο: Ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον ανέφερε, αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον Φρανσουά Ολάντ στο γαλλικό προεδρικό μέγαρο, πως θα επιδιώξει αυτή την εβδομάδα να περάσει από το Κοινοβούλιο η απόφαση για επέκταση των επιδρομών.
Χιλιάδες κενά εκπαιδευτικών υπάρχουν ακόμη σε πολλά σχολεία της χώρας, κυρίως στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, παρά τις υποσχέσεις του υπουργείου Παιδείας για την κάλυψή τους και παρά το ότι είμαστε πλέον ένα μήνα πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Το φάντασμα της διάσπασης πλανάται, περισσότερο από ποτέ, πάνω από τη Νέα Δημοκρατία, η οποία προσπαθεί να…μαζέψει τα «κομμάτια της», εν μέσω της κυβερνητικής χλεύης και της απαξίωσης από την κοινωνία, μετά το φιάσκο με την αναβολή των εσωκομματικών εκλογών.

Θα παραιτηθώ από πρόεδρος της ΝΔ αν παραιτηθούν και οι άλλοι τρεις συνυποψήφιοι μου από τις θέσεις τους δήλωσε σήμερα το πρωί ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης έξω από τα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού.