espa pkm

Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2026, 10:32:21 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr


Οι περίπου 20 «τεχνικοί της ΔΕΗ» που συνελήφθησαν προ πενθημέρου για δεκάδες κλοπές και ληστείες σε σπίτια ηλικιωμένων στην Αθήνα είχαν -σχεδόν όλοι- συλληφθεί το 2012 για τα ίδια ακριβώς αδικήματα, με την ίδια μέθοδο!


Όσο το Μέγαρο Μαξίμου ετοιμάζεται για μία ιδιότυπη φιέστα εν αναμονή της έλευσης του προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας Φρανσουά Ολάντ στην Αθήνα, ο κλοιός του κουαρτέτου γύρω από την Αθήνα σφίγγει υπό την σκιά των εκκρεμοτήτων της πρώτης αξιολόγησης.

Η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών θα βρεθεί στο επίκεντρο της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου που συνεδριάζει υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στις 9 το πρωί της Πέμπτης.

Το Υπουργικό είχε προαναγγελθεί από την Τρίτη, έπειτα από διερευμένη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου των Κυβερνητικών Συμβουλίων Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής, με θέμα και πάλι την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015 01:50

Συνδρομητική υπηρεσία λανσάρει το YouTube

H Google ανακοίνωσε επισήμως τη φημολογούμενη, εδώ και καιρό, συνδρομητική της υπηρεσία βίντεο, με την επωνυμία YouTube Red. Η υπηρεσία κάνει πρεμιέρα στις 28 Οκτωβρίου και θα κοστίζει 9,99 δολάρια το μήνα.

Το προσφυγικό έθιξε μεταξύ άλλων, στην παρέμβασή του στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στη Μαδρίτη, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Οι τεράστιες ροές προσφύγων είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζει σήμερα η Ευρώπη, εκτίμησε ο κ.

Την δέσμευση της ΝΔ ότι θα προχωρήσει η διαδικασία δημοπράτησης των ραδιοτηλεοπτικών αδειών επιζητεί ο υπουργός Επικρατείας Ν. Παππάς, ακόμα και αν η αξιωματική αντιπολίτευση δεν ψηφίσει το νομοσχέδιο. Η κατ’ αρχήν αντιφατική αυτή παραίνεση του κ.
Κατηγορίες κατά του υπουργού Επικρατείας Αλ. Φλαμπουράρη διατύπωσε ο βουλευτής του Ποταμιού Χ. Θεοχάρης υποστηρίζοντας ότι στην τεχνική εταιρεία όπου ήταν μέτοχος υπήρχαν «μαύρα ταμεία».

Συγκεκριμένα εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης που, όπως είπε, «κάνει μια δεξιά πολιτική ενώ μας λέει πως είναι αριστερή» και «που φωνάζετε για τους διεφθαρμένους -τους άλλους διεφθαρμένους- και οι ισολογισμοί της εταιρίας του κυρίου Φλαμπουράρη -συγγνώμη της ΄΄πρώην΄΄ εταιρίας του κυρίου Φλαμπουράρη- δείχνουν μετρητά στα ταμεία πάνω από 1 εκατομμύριο κάθε χρονιά από το 2011 και μετά».
Με 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες προειδοποιούν οι φαρμακοποιοί, μετά το πλήρες άνοιγμα του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των φαρμακείων.

Η σημερινή συνάντηση των εκπροσώπων του κλάδου με τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό, ήταν άκαρπη με τους φαρμακοποιούς να αντιδρούν με το μέτρο που προωθεί η κυβέρνηση, το οποίο περιλαμβάνεται στην εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ.
Πρωτοφανή επίθεση εξαπέλυσε το απόγευμα, ανοίγοντας δέκα φιάλες υγραερίου και ρίχνοντάς τες μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού 35χρονος ροδίτης, ο οποίος βγήκε εκτός εαυτού επειδή λίγο νωρίτερα οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν για να τον ελέγξουν και σε βάρος του βεβαίωσαν τροχονομική παράβαση.