Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Γκουτέρες: Το προσφυγικό είναι πρόβλημα ευρωπαϊκό, όχι ελληνικό
Τη Λέσβο επισκέπτεται από το μεσημέρι του Σαββάτου ο ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, Αντόνιο Γκουτέρες.
Η Λέσβος, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, «αποτελεί παράδειγμα αλληλεγγύης και γενναιοδωρίας προς τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.
Πολύνεκρη τραγωδία από πυρκαγιά στην Ιρλανδία
«Προς το παρόν αυτό που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι ότι εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν και μεταξύ των θυμάτων υπάρχουν πολλά παιδιά» είπε στους δημοσιογράφους από τον τόπο της τραγωδίας ο αρχηγός της ιρλανδικής αστυνομίας Ντιάρμοντ Ο' Σάλιβαν.
Τουρκία-Μακελειό στην Αγκυρα: 86 νεκροί από βομβιστική επίθεση πριν από «πορεία ειρήνης» (video)
Αξιωματούχοι της τουρκικής κυβέρνησης μιλούν για τρομοκρατική επίθεση και εξετάζεται αναφορά περί βομβιστή αυτοκτονίας.
Ευρώπη και ΝΑΤΟ καταδικάζουν την επίθεση στην Άγκυρα
«Επίθεση μίσους» χαρακτήρισε ο Ερντογάν το μακελειό στην Άγκυρα
Σοκ στα διεθνή ΜΜΕ από την επίθεση στην Άγκυρα
Τουλάχιστον 17 νεκροί από έκρηξη σε εστιατόριο στην Κίνα
Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Νέα Κίνα, μετά την έκρηξη στο εστιατόριο, στην πόλη Βουχού της επαρχία Ανχούι, προκλήθηκε πυρκαγιά.
Το PKK σταματά τις ένοπλες δραστηριότητες ενόψει εκλογών
Εδώ και ημέρες, αναμενόταν για το Σαββατοκύριακο η δήλωση του ΡΚΚ για την στάση που θα κρατούσε στην πορεία πριν τις κάλπες.
Τουρκία-Μακελειό στην Αγκυρα: Πάνω από 69 νεκροί από βομβιστική επίθεση πριν από «πορεία ειρήνης» (video)
Αξιωματούχοι της τουρκικής κυβέρνησης μιλούν για τρομοκρατική επίθεση και εξετάζεται αναφορά περί βομβιστή αυτοκτονίας.
Πορεία στο υπουργείο Ναυτιλίας κατά της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ
Ακολούθησε πορεία στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας.