Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Β. Λεβέντης: Η ιστορία θα δείξει ποιος είναι λαγός
Να ζητήσει συγνώμη από τον λαό που τον πίστεψε και ιδίως από τη νεολαία, κάλεσε τον πρωθυπουργό ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα ότι υπαναχώρησε από τις εξαγγελίες του και ψήφισε Μνημόνιο.
Γ. Σπίρτζης: Δεν κάνουμε ανάπτυξη κλείνοντας αγορές για λίγους
Στην Ελλάδα ο ύπατος αρμοστής του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες
Επίσκεψη σε Αθήνα και Λέσβο θα πραγματοποιήσει ο ύπατος αρμοστής του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, Αντόνιο Γκουτέρες, από τις 9 ως τις 12 Οκτωβρίου, προκειμένου να εκτιμήσει την ανθρωπιστική ανταπόκριση στην προσφυγική κρίση και να καθορίσει τους τρόπους με τους οποίους η Ύπατη Αρμοστεία μπορεί να συμβάλλει περαιτέρω στις προσπάθειες αυτές.
ΗΠΑ: Ο δράστης του Όρεγκον αυτοκτόνησε μετά τον τραυματισμό του από αστυνομικούς
Ο εισαγγελέας της Κομητείας Ντάγκλας, Ρικ Βέζενμπεργκ, ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι βρήκε ότι οι αστυνομικοί έκαναν δικαιολογημένη χρήση βίας κατά του ενόπλου.
100.000 άνθρωποι στους δρόμους των Βρυξελλών κατά τις λιτότητας
Σύμφωνα με την αστυνομία, τουλάχιστον 80.000 διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί στο κέντρο της πόλης.
Ο Ρωσικός Στόλος της Κασπίας χτυπά με πυραύλους την ISIS στη Συρία (video)
Τόσκας: Η ΕΥΠ γίνεται Υπηρεσία Προστασίας Εθνικής Κυριαρχίας
Φ.Γεννημματά: Φοβάμαι ότι θα οδηγήσετε τη χώρα σε νέο αδιέξοδο
Στ. Θεοδωράκης: Στα λίγα καλά θα λέμε «ναι»
«Εμείς δεν συμφωνούμε με τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές. Αλλά ούτε μας ενθουσιάζουν οι γραφικές σας προσεγγίσεις. Στα λίγα καλά θα λέμε ‘ναι’. Στα πολλά στραβά θα είμαστε απέναντι σας» δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, απευθυνόμενος προς την κυβέρνηση, κατά τη συζήτηση στη Βουλή επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.