espa pkm

Τρίτη, 23 Ιουνίου 2026, 3:25:00 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Θετικά αποτιμούν οικονομικοί και πολιτικοί αναλυτές στη Γερμανία την ξεκάθαρη επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ στις χθεσινές βουλευτικές εκλογές. «Ευκαιρία να γίνει η οικονομία ανταγωνιστική», εκτιμά ο Μ. Χιούτερ από το IW μεταδίδει η Deutsche Welle.
Στα 5 εκλογικά τμήματα του Δήμου Ανωγείων, ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ έδωσαν κυριολεκτικά σκληρή μάχη για την πρώτη θέση: 567 ψήφοι για το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα, 565 για το κόμμα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Ο Τζον Χαμ και η Βαϊόλα Ντέιβις είναι οι μεγάλοι νικητές των τηλεοπτικών βραβείων ΕΜΜΥ, που απονεμήθηκαν στο Λος Άντζελες το βράδυ της Κυριακής.

Ο Χαμ απέσπασε το βραβείο α' ανδρικού ρόλου σε δραματική σειρά για την ερμηνεία του ως μυστηριώδης και γοητευτικός Ντον Ντρέιπερ στην τηλεοπτική σειρά «Mad Men».

«Με τη σεμνότητα και το ήθος που θα φέρουμε, ο λαός θα καταλάβει ότι έπρεπε να μας δώσει περισσότερες έδρες» δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κέντρωων Βασίλης Λεβέντης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Βασίλης Λεβέντης χαρακτήρισε «παρά φύσιν σύζευξη» τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και αμφισβήτησε την αποτελεσματικότητα του σχήματος.
Την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να ανανεώσει τον συνασπισμό με του Ανεξάρτητους Έλληνες «δεν καταλαβαίνει» ο πρόεδρος της Ευρωβουλής, από την ομάδα των Ευρωσοσιαλιστών, Μάρτιν Σουλτς.

«Τον πήρα τηλέφωνο δεύτερη φορά να ρωτήσω γιατί συνεχίζει τον συνασπισμό με αυτό το περίεργο, ακροδεξιό κόμμα» είπε ο πρόεδρος της Ευρωβουλής μιλώντας τη Δευτέρα στο France Inter.
Το μεσημέρι της Δευτέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος θα δώσει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον Αλ. Τσίπρα ενώ θα ακολουθήσει η ορκωμοσία του το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Οπως «Το Βήμα» πληροφορείται εάν ο κ.
« Ελλάδα: πλατιά νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα» ήταν ο τίτλος που κυριάρχησε σε όλες τις ηλεκτρονικές εκδόσεις των γαλλικών μέσων ενημέρωσης, από χθες το βράδυ, λίγη ώρα μετά την επιβεβαίωση των αποτελεσμάτων.
Καλώντας την Ευρώπη να «αναλάβει τις ευθύνες« της, η γερμανίδα καγκελάριος συνέδεσε την Σύνοδο Κορυφής για το προσφυγικό με το μέλλον της Ευρώπης και προειδοποίησε πως η Γερμανία «δεν σηκώνει μόνη της αυτό το έργο».
Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2015 14:00

Ανεμοστρόβιλος χτύπησε τη Σκάλα Λακωνίας

Μεγάλες καταστροφές προκάλεσε ανεμοστρόβιλος στη Σκάλα Λακωνίας. Τα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή ήταν άκρως επικίνδυνα και άφησαν πίσω τους δεκάδες κατεστραμμένες περιουσίες. Μαγαζιά διαλυμένα, δέντρα κομμένα στους δρόμους, αυτοκίνητα αναποδογυρισμένα σε κεντρικές οδούς αλλά και τραυματίες.
Στο έλεος της βροχής βρίσκονται οι πρόσφυγες που έχουν εγκατασταθεί στην πλατεία Βικτωρίας.

Οι πρόσφυγες δέχτηκαν τη σύσταση των αστυνομικών δυνάμεων να μαζέψουν τις σκηνές τους και να μετακινηθούν προς τον Ελαιώνα όπου υπάρχουν στέγαστρα για να προστατευθούν από τη βροχή, αλλά και από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που αναμένονται τις επόμενες ημέρες.