espa pkm

Σάββατο, 13 Ιουνίου 2026, 9:46:03 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Δεν υπάρχει απειλή τρομοκρατών που διαπερνούν τα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ενωσης ανάμεσα σε μετανάστες, καθώς τέτοιες οργανώσεις όπως το Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) δεν έχουν ανάγκη να στείλουν μαχητές με αυτόν τον τρόπο, δήλωσε ο συντονιστής της ΕΕ κατά της τρομοκρατίας Ζιλ ντε Κερκόβ.
Εφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης ο Λάμπρος Κανελλόπουλος, πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής UNICEF ,πρώην πρόεδρος της ΓΣΕΕ και ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Γεννήθηκε το 1948 στη Ζαχάρω του νομού Ηλείας.
Σε διασταυρούμενα πυρά βρίσκεται ο φιλοδυτικός πρόεδρος της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο. Από τη μια πλευρά έχει τους φιλορώσους αυτονομιστές και τον εμφύλιο που μπορεί να ξεσπάσει πάλι, ανά πάσα στιγμή, στην Ανατολική Ουκρανία.
Αυτή τη συγκεκριμένη ιστορική στιγμή εννέα εμφύλιοι πόλεμοι συνταράσσουν τη Μέση Ανατολή, τη Βόρειο Αφρική και την Ασία, γι' αυτό εκατομμύρια άνθρωποι εξαναγκάζονται να εγκαταλείψουν τα σπίτια και τις πατρίδες τους για να γλιτώσουν από τις συγκρούσεις.
Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2015 09:50

Η τρέλα των γυμναστηρίων και της άθλησης

Οι εικόνες με τις ουρές κόσμου τα ξημερώματα της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου έξω από γνωστή αλυσίδα γυμναστηρίων έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου προκαλώντας έκπληξη ακόμη και σε όσους ασχολούνται χρόνια με τη γυμναστική.
Με μία παράδοξη επιχειρηματολογία απαντά στην κριτική της αντιπολίτευσης περί δημιουργίας «μαύρης τρύπας» στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υποδομών και υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Β' Αθήνας κ.
Επιπλέον τέσσερις χιλιάδες θέσεις για την πρόσληψη αναπληρωτών καθηγητών στα σχολεία εξασφάλισε τελικά το υπουργείο Παιδείας μετά τις συνεχείς οχλήσεις και καταγγελίες κυρίως από την πλευρά των εκπαιδευτικών ομοσπονδιών της χώρας.
«Πυρετός» προετοιμασίας επικρατεί στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής ενόψει του debate της Τετάρτης των πολιτικών αρχηγών που θα μεταδοθεί διακαναλικά στις 21:00.

Οι τεχνικοί πρόσθεσαν τις τελευταίες λεπτομέρειες στο ειδικά κατασκευασμένο σκηνικό που στήθηκε στο studio που θα φιλοξενήσει την τηλεμαχία και οι δημοσιογράφοι ακόνισαν τις πένες τους για τις ερωτήσεις που θα υποβάλλουν προς τους επτά πολιτικούς αρχηγούς.
Την παρουσίαση των προγραμματικών τους θέσεων επί θεμάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έκαναν με πρωτοβουλία της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) εκπρόσωποι έξι κομμάτων λίγες ώρες πριν από την τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών.
«Πυρετός» προετοιμασίας επικρατεί στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής ενόψει του debate της Τετάρτης των πολιτικών αρχηγών που θα μεταδοθεί διακαναλικά στις 21:00.

Οι τεχνικοί πρόσθεσαν τις τελευταίες λεπτομέρειες στο ειδικά κατασκευασμένο σκηνικό που στήθηκε στο studio που θα φιλοξενήσει την τηλεμαχία και οι δημοσιογράφοι ακόνισαν τις πένες τους για τις ερωτήσεις που θα υποβάλλουν προς τους επτά πολιτικούς αρχηγούς.