Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Σύγκρουση Μεϊμαράκη - Καμμένου στα λασπόνερα της πολιτικής
Στα λασπόνερα της πολιτικής, θυμίζοντας αλήστου μνήμης εποχές, συγκρούονται, ο πρόεδρος της Ν.Δ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης με τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο. Στη σκιά των δημοσκοπήσεων και της μάχης για τον προσεταιρισμό των δεξιών ψηφοφόρων, η σύγκρουσή τους εκτιμάται ότι θα είναι ανελέητη έως την ημέρα των εκλογών.
Μέτρα της Τροχαίας για την οδική ασφάλεια των μαθητών
Τα μέτρα αυτά αφορούν, μεταξύ άλλων, στη διάθεση τροχονόμων για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας σε οδικούς κόμβους κοντά σε μεγάλα σχολικά συγκροτήματα, στην εντατικοποίηση των τροχονομικών ελέγχων των λεωφορείων που μεταφέρουν μαθητές, στην πραγματοποίηση διαλέξεων κυκλοφοριακού περιεχομένου στα σχολεία και στην ενημέρωση των αρμόδιων φορέων σε περιπτώσεις εντοπισμού προβλημάτων που σχετίζονται με το οδικό περιβάλλον των σχολείων (οριζόντια και κάθετη σήμανση, προστατευτικά κιγκλιδώματα κλπ), για την αποκατάστασή τους.
<div>Τσίπρας: Φύγαμε απ' το Μαξίμου για ημέρες θα επιστρέψουμε για χρόνια</div>
H Μόσχα εντείνει την υποστήριξη στον Άσαντ
Δωρεάν εξετάσεις από τους Γιατρούς του Κόσμου στην Πάτρα
Γκάμπριελ: Η Ευρώπη δεν κινδυνεύει από την Ελλάδα
Σεισμός 4,7 βαθμών ανοιχτά της Μυτιλήνης
Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στη θαλάσσια περιοχή περίπου 40 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά από τις ακτές της Μυτιλήνης, και περίπου 90 χιλιόμετρα ανοιχτά της Σμύρνης, στα τουρκικά παράλια.
Στο 25,2% αυξήθηκε η ανεργία τον Ιούνιο
Γλέζος: Χρειάζεται συνεννόηση στην Ε.Ε. για το προσφυγικό
Ο κ.Γλέζος τόνισε ότι το πρόβλημα υπερβαίνει κατά πολύ τα όρια της Ελλάδας και είναι πλέον ευρωπαϊκό και διεθνές.