Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Παναγιώτης Λαφαζάνης : Το μνημόνιο είναι αδιέξοδο για την κυβέρνηση και τη χώρα
Μαξίμου: Τι κερδίζει η χώρα από τη νέα συμφωνία
Τις βασικές παραμέτρους της συμφωνίας παρουσιάζει η κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για συμφωνία ήιας προσαρμογής που αφήνει χώρο στην ανάπτυξη. Στο σχετικό σημείωμα γίνεται αναφορά στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, το θέμα της ΔΕΗ, τα κόκκινα δάνεια, τα εργασιακά και το Ταμείο αποκρατικοποιήσεων σε σύγκριση με τα όσα είχε πετύχει η προηγούμενη κυβέρνηση.
Κάπνιζε ο Σέξπιρ κάνναβη;
Τεράστιες δασικές πυρκαγιές γύρω από τη λίμνη Βαϊκάλη
Δασικές πυρκαγιές κατακαίουν περισσότερα από 1.200.000 στρέμματα στην ανατολική Σιβηρία, κυρίως σε περιοχές γύρω από τη λίμνη Βαϊκάλη όπου η θερμοκρασία έχει ανέβει τις τελευταίες ημέρες στους 38 βαθμούς Κελσίου.
Χριστοδουλοπούλου: Ως τα τέλη 2015 2.500 θέσεις φιλοξενίας προσφύγων
Την πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει στη δημιουργία 2.500 θέσεων ανοιχτής φιλοξενίας προσφύγων ώς το τέλος του έτους, με ευρωπαϊκά κονδύλια που εγκρίθηκαν από την Κομισιόν, γνωστοποίησε την Τρίτη η αναπληρώτρια υπουργός για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου, με δηλώσεις της προς το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Κως: Ψέκασαν με πυροσβεστήρες μετανάστες για να τους απωθήσουν
«Υπάρχει κίνδυνος να χυθεί αίμα και να οδηγηθούμε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις» αναφέρει.
ΚΕΔΕ: Σύνδεση αποδοχών των δημάρχων με αυτές των βουλευτών
Συγκεκριμένα, η ΚΕΔΕ προτείνει εξίσωση των αποδοχών των δημάρχων με αυτές των βουλευτών, «όπως άλλωστε συμβαίνει παντού στην Ευρώπη», σε δήμους με πάνω από 50.000 κατοίκους.
ΝΔ: Η κυβέρνηση αντί να πανηγυρίζει για το πιo επώδυνο μνημόνιο να ζητήσει συγνώμη για τα ψέμματα που έλεγε
Σκληρή κριτική στη κυβέρνηση που όπως χαρακτηριστικά αναφέρει θριαμβολογεί για την σύναψη του πιό επώδυνου απο τα 3 Μνημόνια, ασκεί η Νέα Δημοκρατία.
Σε άτυπη ενηνέρωση της Συγγρού γίνεται λόγος για κατάρρευση των μύθων και των ψευδαισθήσεων που είχαν καλλιεργηθεί, τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά και επιχειρείται η αποδόμηση της κυβερνητικής επιχειρηματολογίας.
Χριστοδουλοπούλου: 2.500 θέσεις φιλοξενίας προσφύγων ώς τα τέλη 2015
Την πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει στη δημιουργία 2.500 θέσεων ανοιχτής φιλοξενίας προσφύγων ώς το τέλος του έτους, με ευρωπαϊκά κονδύλια που εγκρίθηκαν από την Κομισιόν, γνωστοποίησε την Τρίτη η αναπληρώτρια υπουργός για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου, με δηλώσεις της προς το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Κως: Ψέκασαν μετανάστες με πυροσβεστήρες για να τους απωθήσουν
«Υπάρχει κίνδυνος να χυθεί αίμα και να οδηγηθούμε σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις» αναφέρει.