espa pkm

Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2026, 4:54:43 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Μια όμορφη αισθητική νότα έδωσαν στον ισόπεδο κόμβο Ζαχαράτου – Ξηρόβρυσης τα στελέχη της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών (Ε.Ο.Ε.Α.) τα οποία συνεργάζονται στενά σε εθελοντική βάση με την Αντιδημαρχία Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Πρασίνου.

Στην Πρώτη Σερρών βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο πολιτευτής της ΝΔ ν. Κιλκίς Σούλης Καζαντζίδης μετά από πρόσκληση του νεοεκλεγμένου βουλευτή του κόμματος στο ν. Σερρών Κώστα Καραμανλή.

Τρίτη, 07 Ιουλίου 2015 23:27

Θερινό σινεμά με Μικρό Νικόλα

Οι ιδιοκτήτες των ζώων συντροφιάς οφείλουν να μεριμνήσουν για την καταχώριση του επικαιροποιημένου βιβλιαρίου υγείας του ζώου ή των ζώων τους στο Δήμο Κιλκίς.

Τη διαβεβαίωση ότι οι μισθοί και οι συντάξεις θα πληρωθούν κανονικότατα την άλλη εβδομάδα με ή χωρίς συμφωνία, έδωσε ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης, μιλώντας στο αμερικανικό δίκτυο CNBC και στη δημοσιογράφο Τζούλια Τσάτερλι.

Τέσσερα σημεία που αφορούν την μέχρι στιγμής πορεία των διαπραγματεύσεων περιλαμβάνονται σε non paper που εξέδόθη την Τρίτη το απόγευμα από του Μαξίμου.

Σύμφωνα με αυτό:

1.
Σε βαρύ κλίμα πραγματοποιήθηκε η προπαρασκευαστική Σύνοδος του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, ενόψει της Συνόδου Κορυφής, την Τρίτη, ενώ είχαν ήδη κυκλοφορήσει τα νέα για την έκβαση του Eurogroup. Η πρόεδρος του ΠαΣοΚ Φώφη Γεννηματά, βρέθηκε εκ των πραγμάτων στο επίκεντρο της συζήτησης, καθώς της ζητήθηκε να εξηγήσει ποιά ακριβώς είναι η κατάσταση στην Ελλάδα μετά το δημοψήφισμα και το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών.
"Η Άνγκελα Μέρκελ δεν θέλει να μείνει στην Ιστορία ως ο νεκροθάφτης της Ελλάδας", αναφέρεται σε σημερινό άρθρο των Jean-Pierre Stroobants και Cecile Ducourtieux που δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική έκδοση της γαλλικής εφημερίδας Le Monde υπό τον τίτλο "Ελλάδα: ποιος στις Βρυξέλλες θα καταφέρει να αποκαταστήσει τον διάλογο με τον Αλέξη Τσίπρα;"
Τρεις ευρωπαϊκοί οργανισμοί που διαχειρίζονται τις μεταναστευτικές ροές προς την ΕΕ και δύο ευρωπαϊκά ταμεία για το μεταναστευτικό θα λάβουν επιπλέον 69,6 εκατ. ευρώ, σε συνέχεια της έγκρισης από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πρότασης της Επιτροπής την Τρίτη.
Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του ελληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τη γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, τον γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ , παρουσία του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Η τριμερής θα γίνει πριν την Σύνοδο Κορυφής των ηγετών της ευρωζώνης.
«Εθνική κόκκινη γραμμή είναι για τη ΝΔ η συμμετοχή στο ευρώ και την Ευρώπη», επισημαίνει σε δήλωσή του ο Κώστας Καραγκούνης.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ υπενθυμίζει την απόφαση του χθεσινού συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών αλλά και την τη δέσμευση του κ.