espa pkm

Κυριακή, 14 Ιουνίου 2026, 4:56:49 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Δεν πρόλαβε να βγει στη δημοσιότητα το προσχέδιο νόμου για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων και ειδικοί σε θέματα δημόσιας διοίκησης... μύρισαν γαλλικό άρωμα στο προτεινόμενο θεσμικό πλαίσιο. Παράλληλα όμως είναι εμφανές ότι με την προώθηση του σχεδίου νόμου η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ αρχίζει να χτίζει πρακτικά την απάντηση στη δέσμευσή της, μεταξύ άλλων, προς τους δανειστές για ένα «σφιχτό» κράτος, με περικοπές δαπανών και ανοιχτό παράθυρο για ενίσχυση σε θέσεις ευθύνης των «προσοντούχων» και ηλικιακά πιο.
Την οπλαποθήκη -πιθανόν στην Αττική- της ένοπλης ομάδας Οργάνωση Λαϊκών Αγωνιστών αλλά και μία ακόμη γιάφκα των «ληστών του Διστόμου» στην κεντρική Ελλάδα αναζητεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Λίγα 24ωρα μετά τον εντοπισμό καταλύματος στην Ανάβυσσο που είχε νοικιάσει ο ποινικός Σπύρος Δραβίλας, ο οποίος έθεσε τέλος στη ζωή του πριν από περίπου έναν μήνα στη Νέα Αγχίαλο όταν η οικία όπου βρισκόταν με άλλους δύο είχε περικυκλωθεί από αστυνομικούς, οι αξιωματικοί της ΕΛ.
Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015 09:50

Το καλοκαίρι η νέα σύμβαση του ΟΑΣΘ

Αποφασισμένος να τροποποιήσει τη σύμβαση παραχώρησης του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) υπέρ των συμφερόντων του Δημοσίου είναι ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών κ. Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, θα φέρει μέσα στο καλοκαίρι σχέδιο νόμου για την αλλαγή των όρων της σύμβασης.

Υπέρ της κυβέρνησης εθνικής ενότητας, εάν η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ χάσει τη δεδηλωμένη τάσσεται ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς και υπερασπίζεται τη δημιουργία νέου κυβερνητικού σχήματος, χωρίς τη συμμετοχή του ιδίου αλλά και του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Η γαλλική Εθνοσυνέλευση ενέκρινε οριστικά απόψε, έπειτα από τη διεξαγωγή μιας τελευταίας ψηφοφορίας, το αμφιλεγόμενο σχέδιο νόμου για τις υπηρεσίες πληροφοριών, το οποίο στήριξε η γαλλική κυβέρνηση στο όνομα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας.

Επιχείρηση σε καταυλισμό Ρομά που βρίσκεται στις παρυφές του Κορυδαλλού στα βόρεια της πόλης πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. την Τρίτη παρουσία στελεχών της δημοτικής αρχής, του Υγειονομικού, της Πυροσβεστικής και άλλων αρμόδιων υπηρεσιών.

Υπέρ της κυβέρνησης εθνικής ενότητας, εάν η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ χάσει τη δεδηλωμένη τάσσεται ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς και υπερασπίζεται τη δημιουργία νέου κυβερνητικού σχήματος, χωρίς τη συμμετοχή του ιδίου αλλά και του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015 23:17

Συνέδριο για αγρότες με προοπτική…

Το 4ο ετήσιο συνέδριο αγροτεχνολογίας διοργανώνει το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο την ερχόμενη Δευτέρα 29 Ιουνίου, με κεντρικό τίτλο «Η Ελληνική Γεωργία με το βλέμμα στο μέλλον».

Με την αριθμ. 134/8-5-2015 Διάταξη Ειρηνοδίκη Κιλκίς που καταχωρήθηκε στα βιβλία αναγνωρισμένων Σωματείων του Πρωτοδικείου Κιλκίς με α/α 17/11-6-2015 εγκρίθηκε το Καταστατικό και η λειτουργία του Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΤΑ Κιλκίς – Παιονίας.
Η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή που συνεδρίασε αποφάσισε η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία να γίνουν μετά το πέρας τη θερινής περιόδου, δηλαδή τον Σεπτέμβρη, προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή.

Με τον Αστυνομικό Διευθυντή Κιλκίς κ. Ηλ. Μπόλο είχαν συνάντηση ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Δημ. Σισμανίδης και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Π. Τονικίδης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Ιουνίου ως συνέχεια της πρότασης που είχε καταθέσει ο κ. Τονικίδης στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς.