Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024, 12:06:08 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

astynomiaΣυνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, δύο ημεδαποί 53 και 39 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα των σωματικών βλαβών, της αντίστασης, της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών και του νόμου περί όπλων.
narkotika-kilkisΣυνελήφθησαν το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας ημεδαπός 51 ετών και μία ημεδαπή 56 ετών, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών ότι καλλιεργούν στο σπίτι τους δενδρύλλια κάνναβης, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών.
Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011 23:03

Έναρξη χρονιάς από τους Προσκόπους

proskopoi-kilkisΜε τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησαν την λειτουργία του 1ου Συστήματος οι Πρόσκοποι την περασμένη Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου. Με τις ευλογίες του αρχιμανδρίτη π. Απόστολου, λυκόπουλα, πρόσκοποι, ανιχνευτές και βαθμοφόροι (ενήλικα στελέχη) παρουσία πολλών γονέων συγκεντρώθηκαν στο 1ο Σύστημα, όπου πραγματοποιήθηκαν οι αναβάσεις των λυκόπουλων στην Ομάδα Προσκόπων και των προσκόπων στην Κοινότητα Ανιχνευτών.
mafiozoiΣτην εξάρθρωση ενός πολυπλόκαμου και καλά οργανωμένου κυκλώματος εκβιάσεων-τοκογλυφίας, παροχής προστασίας σε καταστηματάρχες και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, στο οποίο φέρεται ότι συμμετείχαν άνθρωποι της νύχτας και «σκληροί κακοποιοί»
Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011 22:58

Περιοδεία Θ. Πασσαλίδη σε όλο το νομό Κιλκίς

passalidis_thodorosΟ πρ. βουλευτής και πολιτευτής της Ν.Δ. κ. Θεόδωρος Πασσαλίδης είχε την Δύναμη και το κουράγιο παρά τις δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος να βρεθεί όπως πάντα κοντά στους πολίτες και να γυρίσει σχεδόν όλα τα χωριά και πόλεις του ν. Κιλκίς.
Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011 22:57

Περί αδέσποτων

adespota-skyliaΜεγάλη συζήτηση αναπτύχθηκε στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα, www.eidisis.gr, για τα αδέσποτα, με αφορμή ένα σχόλιό μας για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί σε Κιλκίς και Πολύκαστρο.
Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011 22:54

Μεγάλη Γιορτή Πολυάνειου

To Πολυάνειο ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς οργανώνει τη «ΜΕΓΑΛΗ  ΓΙΟΡΤΗ» με τις μουσικές του κόσμου, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 6.00μ.μ.στο προαύλιο χώρο της Δημοτικής βιβλιοθήκης (Αναψυκτήριο «ΚΗΠΟΣ») με σκοπό να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί το καλοκαίρι και να υποδεχτούμε  την νέα σχολική χρονιά με πνεύμα δημιουργικό, στέλνοντας μηνύματα ελπίδας κι αισιοδοξίας σε όλους τους συμπολίτες μας.
Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011 22:47

Στην Αυτοδιοίκηση ο Αδαμόπουλος

adamopoulosΔεν θα αργήσει πιστεύουμε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου και μέλος της διοίκησης του Επιμελητηρίου, Γιάννης Αδαμόπουλος, να ξεκαθαρίσει τη θέση του όσον αφορά τις εκλογές στο Επιμελητήριο.
Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011 22:46

Μειώθηκε ο φωτισμός στον Λόφο Κιλκίς

Ο φίλος οδοντίατρος, Παύλος Γαβράς, σταθερός πρωινός περιπατητής στον περιφερειακό δρόμο του Λόφου Κιλκίς, τηλεφώνησε στα γραφεία μας για να μας ενημερώσει πως μετά τα απανωτά σχόλιά μας, ο δήμος Κιλκίς μείωσε στο μισό το φωτισμό στον περιφερειακό δρόμο.
Σε κάθε στύλο φωτισμού άναβαν δυο λάμπες και τώρα ανάβει μια. Μη νομίζετε πως υπάρχει πρόβλημα στο φωτισμό, μια χαρά είναι και με τη μια λάμπα, μια χαρά οικονομία στο δημοτικό φωτισμό κάνει και ο δήμος, συνεπώς και οι δημότες.
Σ’ αυτή τη χώρα συνηθίσαμε να θεωρούμε ξένο το κράτος ή το δήμο, και να μη μας νοιάζει η σπατάλη τους. Αλλά, όπως καταλάβαμε τελευταία, ο λογαριασμός καταλήγει στα δικά μας χέρια και πληρώνεται από τις δικές μας τσέπες.
Τα περιθώρια να μειώσουμε το κόστος λειτουργίας σε κρατικές ή αυτοδιοικητικές υπηρεσίες είναι μεγάλα και οφείλουν να τα αναζητούν καθημερινά οι δημόσιοι ή δημοτικοί υπάλληλοι, και να τα επισημαίνουν οι ίδιοι οι πολίτες. Η ευαισθησία και ο σεβασμός όλων απέναντι στην κοινή μας περιουσία είναι αναγκαία.
Εχουν ευθύνη, για παράδειγμα,  προϊστάμενοι και υπάλληλοι, όταν μέχρι προχθές άναβαν στο φουλ το air condition στην υπηρεσία τους, κάτι που όμως δεν έκαναν στο… σπίτι τους!
Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011 22:46

Βαρύ κλίμα στο δήμο Παιονίας

Με την ευκαιρία των εκδηλώσεων του Σεπτέμβρη στο Πολύκαστρο βρεθήκαμε στην πόλη και έδρα του δήμου Παιονίας. Αυτό που διαπιστώσαμε είναι το βαρύ κλίμα που υπάρχει ανάμεσα στα αυτοδιοικητικά πρόσωπα της περιοχής, μετά τις τελευταίες έντονες αντιπαραθέσεις στο δημοτικό συμβούλιο και τις κουβέντες που αντάλλαξαν δήμαρχος και σύμβουλοι της μειοψηφίας.
Αυτό το βαρύ κλίμα πρέπει να ξεπεραστεί. Ο τόπος δεν αντέχει τέτοιες συγκρούσεις και πληγές. Οι τόνοι θα πρέπει να πέσουν και να ανοίξουν δίαυλοι επικοινωνίας και συνεννόησης ανάμεσα σε πλειοψηφία και μειοψηφία. Και προς αυτή την κατεύθυνση οφείλουν να συμβάλλουν όλοι, από την επόμενη κι όλας συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Οι δεκάδες δημότες που τιμούν με την παρουσία τους τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, σπάνιο φαινόμενο για τη χώρα μας, προσδοκούν μιαν άλλη εικόνα κι ελπίζουν σ’ ένα άλλο επίπεδο διαλόγου και συμπεριφοράς…