Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Δεν έχετε χρήματα; Αλλάζουμε διοικητές!
Η δημοσιονομική ασφυξία απειλεί το Νοσοκομείο Κιλκίς. Τελεσίγραφο των προμηθευτών στο Νοσοκομείο: Πληρώστε σε ένα μήνα, αλλιώς τέρμα τα αναλώσιμα! Από τον Νοέμβριο έχουν μαζευτεί υποχρεώσεις ενός εκατομμυρίου, ο υπουργός Υγείας έστειλε 160.000 ευρώ και μέλημά του είναι να αλλάξει τις διοικήσεις. Την αξιοπρέπεια και το έργο τους υπερασπίζονται διοικητής και υποδιοικητής της ενιαίας διοίκησης.
Οι περιπατητές στη γιορτή παραδοσιακών σπόρων “Πελίτι”
Ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Περιπατητών ν. Κιλκίς πραγματοποίησε με επιτυχία εκδρομή με δύο λεωφορεία στην γιορτή παραδοσιακών σπόρων Πελίτι στο Μεσοχώρι Παρανεστίου Δράμας, στις εκπληκτικής ομορφιάς όχθες του Νέστου καθώς και στην Καβάλα.
Παρουσίαση του βιβλίου “Ανάποδα” του Θοδωρή Παπαϊωάννου
Την Τετάρτη 15 Απριλίου ο βραβευμένος συγγραφέας και εκπαιδευτικός Θοδωρής Παπαϊωάννου παρουσίασε το βιβλίο του «Ανάποδα» των εκδόσεων Ίκαρος, στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς.
Ο συγγραφέας αφηγήθηκε με πολύ παραστατικό τρόπο την ιστορία του Μέλιου του σκαθαριού που κυλώντας την χωμάτινη μπάλα του σκόνταψε σε ένα πετραδάκι και αναποδογύρισε!!!!!! Έτσι είδε τον κόσμο από την καλή και από την ανάποδη και τι παράξενο…..όταν είσαι ανάποδα βλέπεις πιο καθαρά και μπορείς …να ανακαλύψεις πολλά!!!!!
Δεύτερο βραβείο στο Γιάννη Τσιτσίμη σε πανελλαδικό διαγωνισμό θεατρικού έργου
Το 2ο βραβείο συγγραφής πρωτότυπου θεατρικού έργου απέσπασε ο συγγραφέας κι εκπαιδευτικός Γιάννης Τσιτσίμης στο διαγωνισμό που διοργανώθηκε για το 2014 από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών και τον πρόεδρο της Ένωσης κ. Νίκο Ταβουλάρη.
Το έργο για το οποίο έγινε η βράβευση φέρει τον τίτλο: «Αυτοί και ο Χίτλερ».
Έκθεση Ζωγραφικής παιδικών τμημάτων της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Την Πέμπτη 30 Απριλίου 2015 και ώρα 18.30μ.μ στον χώρο της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της ζωγραφικής των παιδικών τμημάτων του φορέα, των οποίων την ευθύνη των διδασκαλιών έχουν οι: Μπλιάτκας Νικόλας, Στόκας Αθανάσιος και Βέλκου Κυριακή.
Κάθε χρόνο στη Nova Zagora γίνεται Διεθνής Διαγωνισμός Παιδικής Ζωγραφικής στον οποίο συμμετέχουν και μαθητές της ΤΕΧΝΗΣ. Στους μαθητές που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό του 2014, την ημέρα των εγκαινίων θα επιδοθούν τα τιμητικά διπλώματα.
Κύκλωμα “Ναρκοεπιχειρηματιών” εξάρθρωσε η Ασφάλεια Κιλκίς σε Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική
Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, οδήγησαν στη σύλληψη διακινητών ποσοτήτων κάνναβης σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνολικά 3 άτομα, ηλικίας 32, 31 και 28 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Εκλεισε το Κοινωνικό Παντοπωλείο Κιλκίς λόγω αδιαφάνειας!
Ο δήμος Κιλκίς έκλεισε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του γιατί δε λειτουργούσε με την απαραίτητη διαφάνεια!
Την ανακοίνωση-δήλωση αυτή έκανε ο δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Σισμανίδης, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του δημοτικού συμβούλου Βασίλη Καραμπίδη της παράταξης Π. Τονικίδη.
Ο κ. Σισμανίδης ανέφερε πως σε έλεγχο που έκανε διαπίστωσε πως τα ίδια άτομα που προμηθεύονταν τρόφιμα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου, ενισχύονταν και από τον Ερυθρό Σταυρό και από τις κοινωνικές δομές της Μητρόπολης!
Θεσσαλονίκη: Ρώσος μαφιόζος συνελήφθη στη Νεάπολη
Ο Ρώσος μαφιόζος κατηγορείται για ανθρωποκτονία, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και παράνομη μεταφορά, αποθήκευση και κατοχή πυροβόλων όπλων και πυρομαχικών.
Δραγασάκης: «Επιτακτική ανάγκη» για συμφωνία έως τις αρχές Μαΐου
Συνέδριο επαναπροσδιορισμού της ΝΔ ζητά ο Νίκος Δένδιας
Συνέδριο για επανακαθορισμό της φυσιογνωμίας του κόμματος και τη διατύπωση οικονομικής πρότασης για ένα νέο παραγωγικό μοντέλο, προτείνει ο βουλευτής της ΝΔ Νίκος Δένδιας, με συνέντευξή του στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής.