Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Παράδειγμα προς αποφυγή για τον Ντέηβιντ Κάμερον η Ελλάδα
Συγκεκριμένα ο κ Κάμερον ανέφερε ότι «τίποτα δεν έχει μεγαλύτερη σημασία από την οικονομία και την ασφάλεια της Βρετανίας.
Τηλεφωνικές συνομιλίες Τσίπρα με Μέρκελ και Ντάισελμπλουμ
Ανοιχτός ο δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ του πρωθυπουργού και της Γερμανίδας καγκελαρίου. Ο Αλέξης Τσίπρας είχε τηλεφωνική συνομιλία με την Ανγκελα Μέρκελ την Κυριακή, σε καλό κλίμα.
Παράλληλα, με φόντο τα όσα συνέβησαν στο Eurogroup της Παρασκευής, ο πρωθυπουργός συνομίλησε τηλεφωνικά και με τον πρόεδρο του Συμβουλίου των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης Γερούν Ντάισελμπλουμ.
Αττική: Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών
Ηράκλειο: Θερμή υποδοχή στην British Airways
Θερμή υποδοχή οργανώθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης στην Βρεταννική αεροπορική εταιρεία, British Airways, που επέστρεψε στο Ηράκλειο μετά από 30 χρόνια, μεταφέροντας 120 επιβάτες.
Η πτήση έφθασε σήμερα Κυριακή στο αεροδρόμιο «Ν.
Σε Υμηττό και Πεδίον του Αρεως για εθελοντικό καθαρισμό ο Τσιρώνης
Σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου στο Μέγαρο Μαξίμου
Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σύσκεψη που πραγματοποιείται υπό τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, συμμετέχει ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης.
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το Νεπάλ - Ξεπερνούν τους 2.400 οι νεκροί από τον σεισμό
Η κυβέρνηση του Νεπάλ κήρυξε τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ενώ η κυβέρνηση της χώρας απευθύνει έκκληση στη διεθνή κοινότητα για ανθρωπιστική βοήθεια, μετά τον ισχυρό σεισμό που άφησε πίσω του τουλάχιστον 758 νεκρούς.
Βρετανία: Η Ελισάβετ εκτός της λίστας με τους 300 πλουσιότερους της χώρας
Για πρώτη φορά από την κατάρτιση του καταλόγου των δισεκκατομυριούχων των Sunday Times, το 1989, η βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται εκτός της «χρυσής» 300αδας παρά το γεγονός ότι η περιουσία της αυξήθηκε κατά 10 εκατομμύρια λίρες και ανήλθε στο ποσό των 340 εκατομμυρίων λιρών.