Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Βουλή: «καψόνι» της αντιπολίτευσης στο Προεδρείο της Βουλής για την …έλλειψη απαρτίας
Το προηγούμενο που προκάλεσε η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου προ ημερών διακόπτοντας την συνεδρίαση της Ολομέλειας λόγω απαρτίας, επικαλέστηκε η αντιπολίτευση η οποία επιχείρησε να «μπλοκάρει» την διαδικασία ψήφισης επί του συνόλου του νομοσχεδίου για την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ΄.
ΝΔ: Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου για το μεταναστευτικό
Ο Ερντογάν διχάζει την Τουρκία για τη βία εναντίον των γυναικών
Εντολή σε διαθήκη αμερικανού: «Μην ψηφίσετε Χίλαρι»
ΚΚΕ: Απαράδεκτη ενέργεια η ΠΝΠ για τα ταμειακά διαθέσιμα των δήμων
Δωρεάν ιατρική βοήθεια για παιδιά στην Τρίπολη από τους Γιατρούς του Κόσμου
«Ελληνικός Χρυσός» κατά υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης στο ΣτΕ
ΚΚΕ: Υπερήφανοι για την αντιδικτατορική δράση μας
«Σαράντα οκτώ χρόνια μετά την επιβολή της στρατιωτικής δικτατορίας, διδασκόμαστε, θυμόμαστε, τιμάμε τους αγωνιστές, τα θύματα της χούντας» αναφέρει ανακοίνωση του ΚΚΕ για το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967.