espa pkm

Δευτέρα, 27 Απριλίου 2026, 4:57:03 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Την ικανοποίηση της ελληνικής κυβέρνησης για το αποτέλεσμα της μίνι διάσκεψης των Βρυξελλών για την Ελλάδα εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης το πρωί της Παρασκευής.

Όπως επισήμανε, η κυβέρνηση θα παρουσιάσει στο Eurogroup λίστα συγκεκριμένων μεταρρυθμίσεων, προκειμένου να αποδεσμευτεί η χρηματοδότηση προς τη χώρα.
Μια μεγαλειώδη νέα διοικητική πρωτεύουσα σκοπεύει να χτίσει η Αίγυπτος στην έρημο. Η προς το παρόν ανώνυμη πόλη θα έχει πληθυσμό πέντε εκατομμύρια ανθρώπους, 660 νοσοκομεία, 1.250 τζαμιά και εκκλησίες, και ένα θεματικό πάρκο τέσσερις φορές το μέγεθος της Disneyland - και όλα θα έχουν ολοκληρωθεί εντός επτά ετών, με κόστος 45 δισ.
Το Βήμα, The New York Times


Ο Ραχιμουλάχ ήταν αγρότης - ένας «κανονικός άνθρωπος που ζούσε μια κανονική ζωή» όπως ο ίδιος λέει. Μετά σχημάτισε τη δική του πολιτοφυλακή τον περασμένο χρόνο και βρέθηκε ανακατεμένος στην στρατηγική εξόδου της Αμερικής από το Αφγανιστάν.
Ενα εκ των κορυφαίων στελεχών της Ανανεωτικής Αριστεράς και πρώην βουλευτή της ΔΗΜΑΡ και του Συνασπισμού, την κυρία Ασημίνα Ξηροτύρη-Αικατερινάρη, προκρίνει για την Εγνατία Οδό το υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Τουρισμού και Ναυτιλίας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Βήματος».

Διαφορά 19,2% μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ, που προηγείται στην πρόθεση ψήφου, και της ΝΔ που ακολουθεί καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρείας Μarc για λογαριασμό του Alpha.

Συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 40,2%, η ΝΔ 21%, το ΚΚΕ 4,9%, η Χρυσή Αυγή 4,8%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 4,5%, Το Ποτάμι 4,3% και το ΠΑΣΟΚ με 2,5%.

Σε ένα άτυπο «κούρεμα» δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ για οφειλές προς τις 2.200 φυσικοθεραπευτές όλης της χώρας από το 2010 έχει προχωρήσει η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ. Με πρόσχημα την εκκαθάριση των απαιτήσεων και τη γραφειοκρατία στα ταμεία ΙΚΑ, Οίκο Ναύτου και ΤΥΔΚΥ, ο Οργανισμός αρνείται να εξοφλήσει τα οφειλόμενα, τα οποία εκτιμάται ότι ανέρχονται σήμερα περίπου στα 70 εκατ.
Αλλαγή στάσης στο θέμα του Παλαιστινιακού από τον νικητή των ισραηλινών εκλογών Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά την νίκη του Λικούντ, ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι δεν είναι εναντίον της δημιουργίας Παλαιστινιακού Κράτους, όμως «οι συνθήκες πρέπει να αλλάξουν».
Δύο άτομα σκοτώθηκαν και αρκετά ακόμα τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυρών ανάμεσα σε συμμορίες σε εστιατόριο στο Γκέτεμποργκ, ανακοίνωσε η αστυνομία. Το περιστατικό έχει προκαλέσει φόβους για περαιτέρω κλιμάκωση της βίας η οποία συνδέεται με το οργανωμένο έγκλημα.
Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015 22:03

Θύμα κομματικού … bullying!

Θύμα κομματικού … bullying!
Ποιος Γιούνκερ και …πράσινα άλογα. Σιγά τον ισορροπιστή.   Να δείτε τι τραβάει ο Λαζαρίδης στον ΣΥΡΙΖΑ του Κιλκίς… Που άλλοι τραβάνε δυτικά κι άλλοι ανατολικά και «μέση οδός ούκ έστιν ώδε». Αφού, αν συνεχίσουν να σκοτώνονται, λες και δεν τελείωσαν οι εκλογές, και του καταστρέφουν την υγεία έχει πλέον νομικό πάτημα να ενταχθεί στα θύματα τoυ κομματικού bullying...

Προσκύνημα στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ακριτοχωρίου Σερρών πραγματοποίησαν μέλη και φίλοι του συλλόγου καρκινοπαθών νομού Κιλκίς “Ο Άγιος Ευγένιος”.