Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Οσες Κυριακές κι αν χρειαστούν…
Μια ακόμη διαδήλωση έγινε στις 5/4 και άλλη μια στις 16/4 στην Αθήνα… Και επειδή εδώ θα είμαστε μέχρι να φύγουν οι χρυσοθήρες από τη Χαλκιδική, τη Θράκη, το Κιλκίς και από όπου αλλού έχουν βάλει στόχο...:
ΑΝΕΛ: Προκαλεί ανησυχία η ταύτιση Βενιζέλου με τις δηλώσεις Σόιμπλε
Αν κάτι είναι πραγματικά ανησυχητικό για τον ελληνικό λαό, είναι το γεγονός της απόλυτης ταύτισης του κ.
Βορίδης κατά ΣΥΡΙΖΑ: Στηρίζετε το απώτατο άκρο σας, το ένοπλο, το δολοφονικό
Μια σκληρή μομφή επεφύλαξε στον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής της ΝΔ Μ. Βορίδης κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για την κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας.
Συντασσόμενος με όσους επιχειρούν να συνδέσουν το κυβερνών κόμμα με την τρομοκρατία, είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «στηρίζει το απώτατο άκρο του, το ένοπλο, το δολοφονικό».
Γαλλία: Πολλαπλασιάστηκαν οι ισλαμοφοβικές επιθέσεις
Τα επεισόδια σε βάρος μουσουλμάνων έχουν πολλαπλασιαστεί στη Γαλλία μετά τις επιθέσεις εναντίον της γαλλικής σατιρικής εφημερίδας Charlie Hebdo και ενός εβραϊκού παντοπωλείου, τον περασμένο Ιανουάριο.
Κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους έχουν καταγραφεί έξι φορές περισσότερα επεισόδια σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το 2014, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.
Βούτσης: Δεν υπάρχουν δικοί σας και δικοί μας νεκροί
Στις 18.000 οι συμμετοχές στον ημιμαραθώνιο του ΣΕΓΑΣ και του Δήμου Αθηναίων
Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για τη Half Marathon Expo, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί από 30 Απριλίου έως 3 Μαΐου 2015 στον υπαίθριο χώρο του Ζαππείου, Αλέα, έχοντας ήδη συγκεντρώσει έναν μεγάλο αριθμό συμμετοχών.
Συνάντηση Νίκου Κοτζιά - Τζον Κέρι τη Δευτέρα στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ
ΠαΣοΚ για συνάντηση Τσίπρα-Παπανδρέου: Ωραία ατμόσφαιρα
<div>Καμμένος: «Η Ελλάδα "προμαχώνας" στη περιοχή της Μ. Ανατολής»</div>
Συνάντηση Τσίπρα - Αναστασιάδη την Παρασκευή στην Αθήνα
Αντικείμενο των συνομιλιών του Προέδρου θα είναι, ανάμεσα σε άλλα, οι εξελίξεις στο Κυπριακό, εν όψει και της επανέναρξης των συνομιλιών, η οικονομία, θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι περιφερειακές εξελίξεις.