«Χρειαζόμαστε τη Γροιλανδία για τη διεθνή ασφάλεια. Τη χρειαζόμαστε. Πρέπει να την αποκτήσουμε», δήλωσε εκ νέου ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ σε ραδιοφωνική συνέντευξη που μεταδόθηκε σήμερα.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (27-3-2025)
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (27-3-2025)
Ντόναλντ Τραμπ: «Η Γροιλανδία είναι απαραίτητη για τη διεθνή ασφάλεια»
Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ χαρακτηρίζει τον εαυτό του αηδιαστικό, αλλά απορρίπτει τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση
ΔίκηΖεράρ Ντεπαρντιέ για σεξουαλική επίθεση: Αρνείται τις κατηγορίες και αυτοχαρακτηρίζεται αηδιαστικός. Κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας της σημαντικής δίκης του Ζεράρ Ντεπαρντιέ, ο Γάλλος ηθοποιός, ο οποίος κατηγορείται για δύο σεξουαλικές επιθέσεις, παραδέχτηκε ότι χρησιμοποίησε χυδαία γλώσσα και ότι άγγιξε τους γοφούς της κατήγορου.
Η Ευρωπαϊκή Συμμαχία Πρακτορείων Ειδήσεων καλεί την Τουρκία να απελευθερώσει άμεσα τον φωτορεπόρτερ Γιασίν Ακγκιούλ του AFP
Η Ευρωπαϊκή Συμμαχία Πρακτορείων Ειδήσεων (EANA) καταδικάζει απερίφραστα την πρόσφατη σύλληψη και κράτηση του φωτορεπόρτερ Γιασίν Ακγκιούλ του Γαλλικού Πρακτορείου (AFP).
«Αυτή η ενέργεια αντιπροσωπεύει μια κατάφωρη παραβίαση της ελευθερίας του Τύπου και των θεμελιωδών δικαιωμάτων των δημοσιογράφων να ασκούν τα καθήκοντά τους χωρίς τον φόβο της δίωξης», τονίζει σε ανακοίνωσή της η EANA.
Δήμος Θεσσαλονίκης: Αναζητά λύσεις για την ανακύκλωση των πεταμένων στρωμάτων
Ο δήμος Θεσσαλονίκης αναζητά τρόπους να περιορίσει τις εικόνες πεταμένων στρωμάτων σε δρόμους και πεζοδρόμια, δίπλα στους κάδους των απορριμμάτων, ώστε να μην αποτελούν εστίες μόλυνσης.
Δικαστική απόφαση για τρεις 25χρονους σε φυλακή λόγω απάτης μέσω διαδικτύου με ζημία άνω των 315.000 ευρώ
Η εγκληματική οργάνωση άδειαζε τραπεζικούς λογαριασμούς ανυποψίαστων πολιτών, παραβιάζοντας συστήματα ασφαλείας με τη χρήση στοιχείων πελατών τραπεζών που αγοράζονταν από το λεγόμενο «σκοτεινό δίκτυο» (Dark Web).
Στρατηγική ανάπτυξης τουρισμού με το project «Το πέρασμα του Μεγαλέξανδρου στην Ασία» από τον δήμο Αριστοτέλη
Το τουριστικό project με θέμα «Το πέρασμα του Μεγαλέξανδρου στην Ασία», που έχει ως στόχο να προσελκύσει επισκέπτες από χώρες πέραν της Ευρώπης, παρουσιάστηκε από τον δήμαρχο Αριστοτέλη της Χαλκιδικής στη σημερινή συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ).
Κινέζοι «ψηφίζουν» αναπτυγμένη Ελλάδα και συλλαμβάνονται στην Ειδομένη για παράνομη είσοδο στη χώρα μας!
Την εμπιστοσύνη τους στην οικονομία και στην αναπτυξιακή πορεία της Ελλάδας δείχνουν και οι Κινέζοι, δίνοντας «ψήφο εμπιστοσύνης» ακόμη και με κίνδυνο της ζωής τους. Και είναι τόσο μεγάλη η επιθυμία τους να βρεθούν στη χώρα μας και να ζήσουν το όνειρό τους, που φθάνουν μέχρι τα ελληνοσκοπιανά σύνορα και επιχειρούν να περάσουν παράνομα από την Ειδομένη!
Το 1ο Γυμνάσιο Κιλκίς στο Μόναχο
Από τις 11 έως τις 14 Μαρτίου 2025 το 1ο Γυμνάσιο Κιλκίς πραγματοποίησε εκπαιδευτική εκδρομή στο Μόναχο. Η επίσκεψη αυτή οργανώθηκε κατόπιν πρόσκλησης από το 2ο Ελληνικό Γυμνάσιο Μονάχου.
Η Ανάσα Ευαισθησίας μοίρασε αγάπη και βοήθεια σε τρόφιμα σε άπορες οικογένειες
Ο Σύλλογος «Ανάσα Ευαισθησίας» νομού Κιλκίς την ημέρα της 25ης Μαρτίου θέλησε να είναι δυναμικά παρών με διανομές Πακέτων Αγάπης σε ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων μας, διανέμοντας πακέτα τροφίμων μακράς διαρκείας μπακαλιάρο, ταραμά, ελιές όλα τα Σαρακοστιανά εδέσματα, χαρτικά, απορρυπαντικά, λάδια αλλά και ανήμερα με διανομή με σαρακοστιανά μαγειρεμένα φαγητά μπακαλιάρο-σκορδαλιά .