Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λ. Αλίμου-Κατεχάκη το Σαββατοκύριακο
Καραγκούνης: Η κυβέρνηση συντηρεί την αβεβαιότητα
Την ρωτάμε ευθέως, τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ: «Έχει αναλογιστεί τι επίπτωση θα έχει αυτό στην οικονομία της χώρας σήμερα, αλλά και στην ευρωπαϊκή της πορεία αύριο; Τι ακριβώς απειλεί η κυβέρνηση ότι θα ρωτήσει τον ελληνικό λαό; Αν θέλει να "αυτοκτονήσει";».
Βιέννη: Ακατανόητο η Γερμανία να κλιμακώνει την ένταση με την Ελλάδα
Νταϊσελμπλουμ: «Οι Έλληνες να μην κατηγορούν τη Γερμανία για τα προβλήματά τους»
«Το ζήτημα είναι ότι στην Ελλάδα μεγάλο μέρος των προβλημάτων της χώρας αποδίδεται (σε παράγοντες) εκτός Ελλάδας (…) Η Γερμανία είναι το πιο δημοφιλές θύμα αυτή την περίοδο» δήλωσε ο Ντάισελμπλουμ πριν από την έναρξη υπουργικού συμβουλίου της ολλανδικής κυβέρνησης στη Χάγη.
Παρασκευόπουλος: «Γιατί καταργώ τις φυλακές τύπου Γ»
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων κ. Νίκος Παρασκευόπουλος, ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι την προσεχή εβδομάδα θα καταθέσει νομοσχέδιο που θα ρυθμίζει επείγοντα θέματα του ποινικού και του σωφρονιστικού συστήματος.
Βενιζέλος στην ΚΟ:Υπάρχει επικίνδυνο φλερτ με το πιστωτικό γεγονός
ΝΔ: Η κυβέρνηση συντηρεί την αβεβαιότητα
Την ρωτάμε ευθέως, τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ: «Έχει αναλογιστεί τι επίπτωση θα έχει αυτό στην οικονομία της χώρας σήμερα, αλλά και στην ευρωπαϊκή της πορεία αύριο; Τι ακριβώς απειλεί η κυβέρνηση ότι θα ρωτήσει τον ελληνικό λαό; Αν θέλει να "αυτοκτονήσει";».
Τέσσερις τροπολογίες του ΚΚΕ στο νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση
Στον τάφο του Κωνσταντίνου Καραμανλή ο Προκόπης Παυλόπουλος
Ο τάφος βρίσκεται στο Ιδρυμα «Κ. Καραμανλής».
Ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήταν μέχρι τώρα μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ιδρύματος «Κ.