Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε ότι οι αμερικανικές δυνάμεις μπορεί να χρειαστεί να πλήξουν ξανά το Ιράν, αποκαλύπτοντας ότι βρισκόταν μόλις μία ώρα μακριά από την απόφαση για νέα επίθεση, πριν τελικά την αναβάλει.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ενδεχόμενο αμερικανικής στρατιωτικής δράσης κατά του Ιράν εντός ημερών, προειδοποιεί ο Τραμπ
Συναντήσεις κορυφής: Ο Πούτιν στο Πεκίνο για διάλογο με τον Σι
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν αφίχθη στην Κίνα το βράδυ της Τρίτης (τοπική ώρα), προκειμένου να συναντηθεί με τον Κινέζο ομόλογό του, Σι Τζινπίνγκ. Η συνάντηση αυτή έχει στόχο να αναδείξει τις ισχυρές σχέσεις μεταξύ Μόσχας και Πεκίνου, λίγες ημέρες μετά την επίσκεψη του προεδρικού απεσταλμένου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, στην κινεζική πρωτεύουσα.
Σοκ στην Ισπανία: Εγγύηση 1 εκατομμυρίου ευρώ από τον γιο του ιδρυτή της Mango
Συγκλονιστικές εξελίξεις στην Ισπανία, καθώς ο γιος του ιδρυτή της Mango κατέβαλε εγγύηση ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ για να αποφύγει την προφυλάκιση. Ο Τζόναθαν Άντιτς, ο οποίος ανέκρινε τις αρχές κοντά στη Βαρκελώνη, είναι ύποπτος στο πλαίσιο της έρευνας για τον θάνατο του πατέρα του.
Διαθρησκειακό φόρουμ στη Θεσσαλονίκη: Μια ιστορική συνάντηση για την ειρήνη
Με στόχο την ίδρυση ενός Διαθρησκειακού Φόρουμ που θα ενισχύσει τη συνεργασία και την αλληλοκατανόηση, διοργανώθηκε το απόγευμα στρογγυλή τράπεζα στο πλαίσιο του Aristotle Innovation Forum (AIF).
Η Ελλάδα ως πρότυπο: Ο Κ. Γκιουλέκας στο συνέδριο του Economist
Στο συνέδριο του Economist, που διεξάγεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη με θέμα Reforming the State: Transformation of public administration in Greece, ο Υφυπουργός Εσωτερικών-Μακεδονίας και Θράκης, Κωνσταντίνος Π.
Συλλυπητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη για την απώλεια του Γιώργου Βούρτσα
Δράση του ΒηματίΖΩ μαζί με την Γ' τάξη του 6ου Δημοτικού σχολείου Κιλκίς
Την Τρίτη 19 Μαΐου 2026, ωφελούμενοι και προσωπικό του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ», επισκέφθηκαν το 6ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, με σκοπό την παρουσίαση του έργου του Συλλόγου και την ευαισθητοποίηση της σχολικής κοινότητας για την αναπηρία.
ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Κιλκίς - Παιονίας: Η Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού είναι μια ανοιχτή πολιτική πληγή που ζητάει δικαίωση
Η Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού είναι μια ανοιχτή πολιτική πληγή που ζητάει δικαίωση.
Από το 1914 μέχρι το 1923 η Οθωμανική Αυτοκρατορία και το μετέπειτα τουρκικό κράτος υπό τον Μουσταφά Κεμάλ εφάρμοσε οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης του Ποντιακού Ελληνισμού.
Μήνυμα του Δημάρχου Παιονίας Κωνσταντίνου Σιωνίδη για τη γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού
Η 19η Μαΐου αποτελεί ημέρα μνήμης, τιμής και ιστορικής ευθύνης για τον Ελληνισμό. Τιμούμε τη μνήμη των 353.000 θυμάτων της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και στεκόμαστε με σεβασμό απέναντι στον αγώνα, την αξιοπρέπεια και την αντοχή του Ποντιακού Ελληνισμού.
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (20-5-2026)
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (20-5-2026)