Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ανοίγει και πάλι την Τρίτη το γυμναστήριο του Ρουφ για άστεγους
Τσίπρας - Βενιζέλος: Κλείνουν ραντεβού για ενημέρωση
Ο Προκόπης Παυλόπουλος ο εκλεκτός της κυβέρνησης για υποψήφιος Πρόεδρος Δημοκρατίας
Ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι ο εκλεκτός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Την Τετάρτη στις 7:30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή για την εκλογή του νέου Προέδρου.
Αξιούπολη: Μας ρήμαξε η οικονομική κρίση, μας αποτελειώνει η ανάπλαση
Σε λίγες εβδομάδες κλείνει χρόνος αφότου ξεκίνησαν οι εργασίες διαμόρφωσης – ανάπλασης του κέντρου της Αξιούπολης. Ενός φιλόδοξου έργου, προϋπολογισμού 1,5 εκατ. ευρώ που θα άλλαζε το κέντρο της πόλης, τις δυο πλατείες και τον κεντρικό δρόμο.
«Δεν κυκλοφορεί ψυχή, ούτε άνθρωπος ούτε όχημα. Εικόνα ερημιάς και εγκατάλειψης. Τίποτε δεν θυμίζει εργοτάξιο, καμιά κίνηση, ταφόπλακα. Μόνο τσιμέντα αντικρίζεις, πλέγματα σιδερένια, πλαστικά, στο δάπεδο, πλέγματα επικίνδυνα. Κίνδυνος παντού. Όσοι παπούδες τόλμησαν να κυκλοφορήσουν έπεσαν. Όσα παιδιά σκέφτηκαν να περπατήσουν έπεσαν και χτύπησαν.. Εδώ και μήνες ο δρόμος δεν είναι προσπελάσιμος ούτε από αυτοκίνητα, ούτε από πεζούς-έχει παγίδες . Ξέφραγο αμπέλι ολόκληρο το έργο…»
Αγαθοπούλου: Δεν κλείνουν τα σχολεία Σταματούν οι συγχωνεύσεις υπηρεσιών
Η πρώηνβουλευτής Ειρήνη Αγαθοπούλου σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως “Μετά από συνομιλία με τον Υπ. κοινωνικής ασφάλισης Δημήτρη Στρατούλη και Αν.Υπ. Παιδείας, Τάσο Κουράκη, είχα τη διαβεβαίωση ότι σταματούν όλες οι συγχωνεύσεις υπηρεσιών και σχολείων, μεταξύ αυτών και του ΙΚΑ Αξιούπολης και των σχολείων Τούμπας και Γοργόπης”
Σχετική είναι και η ανάρτηση στην ιστοσελίδα της.
Την Κυριακή 1 Μαρτίου η συνάντηση Παραστατίδη με αγρότες στο Κιλκίς
Από το γραφείο του Θ. Παραστατίδη Βουλευτή Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ εξεδόθη η ακόλουθη ανακοίνωση:
Την Κυριακή στις 01 Mαρτίου και ώρα 11:00 πμ καλούνται οι αγρότες και κτηνοτρόφοι του Δήμου Κιλκίς καθώς και οι φορείς που τους εκπροσωπούν σε συνάντηση, στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου Κιλκίς
Θέμα συζήτησης θα είναι, η ανάδειξη και καταγραφή όλων των προβλημάτων που αφορούν στον αγροτικό πληθυσμό του Δήμου Κιλκίς.
Πτέρυγα Παράσχου Κουκούδη η Μονάδα Νεφρού
Τη μνήμη του αείμνηστου διευθυντή της μονάδας νεφρού θα τιμήσει το Νοσοκομέιο Κιλκίς σε εκδήλωση που οργανώνουν ο Διοικητής και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδος Τεχνητού Νεφρού με την ονοματοδοσία της Μονάδος ως «Πτέρυγα Παράσχου Κουκούδη».
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων της νέας Γ΄ Πτέρυγας του νοσοκομείου, την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 13:00μ.μ.
Αρχίζει δράση εκτός συνόρων ο Κ. Χαμουρούδης
Με τη συμμετοχή του στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου βετεράνων αθλητών, που θα πραγματοποιηθεί από 21-22 Φεβρουαρίου στην Κωνσταντινούπολη, ξεκινάει την φετινή αγωνιστική του δράση εκτός των Ελληνικών συνόρων ο βετεράνος πρωταθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς Κώστας Χαμουρούδης.
O Α.Σ. Αθλος στη Θεσσαλονίκη
Στις 08/02/2015 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη από την Ε.Ο.Μ.Α. Διασυλλογικο Πρωτάθλημα kick boxing Συλλόγων από την Βόρεια Ελλάδα .Οι συμμετοχές ήταν ικανοποιητικές και το επίπεδο των αγώνων αρκετά υψηλό. Τα πρωταθλήματα αυτά πραγματοποιούνται με απώτερο σκοπό την απόκτηση εμπειριών από πρώτοεμφανιζόμενους αθλητές αλλά και την καταγραφή αγώνων στα ποδιά έμπειρων αθλητών. Στο Πρωτάθλημα αυτό συμμετείχε και ο Αθλητικός Σύλλογος Αθλος Κιλκίς με τρεις Αθλητές , τους :
Η νέα διοίκηση των Ακριτών Επταλόφου
Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2015, πραγματοποιήθηκαν Γενική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες στον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» νομού Κιλκίς, όπως προβλέπεται από το καταστατικό.
Στη θέση του προέδρου συνεχίζει ο κ. Αμοιρίδης Νικόλαος του Μιχαήλ, ενώ για πρώτη φορά στο Δ.Σ. συμμετέχει ο κ. Χρήστος Κετσετζής, ο κ. Νικόλαος Καρασαββίδης και η κ. Μαρία Αμοιρίδου του Ιωάννη.