espa pkm

Πέμπτη, 28 Μαΐου 2026, 2:40:54 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr


Βρυξέλλες, Αποστολή

«Η απόφαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) την περασμένη Τετάρτη να σταματήσει να δέχεται ως ενέχυρο τις εγγυήσεις του Ελληνικού Δημοσίου δεν ήταν απλώς ένα μέσο πίεσης.
Παρασκευή, 06 Φεβρουαρίου 2015 18:50

Επανασυστήνει τις ΜΟΜΑ ο Καμμένος

Την επανασύσταση των ΜΟΜΑ (Μικτές Ομάδες Μηχανημάτων Ανασυγκροτήσεως) ανακοίνωσε από τον Έβρο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος περιόδευσε στις πληγείσες περιοχές, και ειδικότερα στα Λαγυνά και τον Πόρο.
Για επαφές ρώσων ολιγαρχών με έλληνες πολιτικούς, επιχειρηματίες και δημοσιογράφους κάνει λόγο η γερμανική εφημερίδα Die Zeit, επικαλούμενη περίπου 700 e-mail -προϊόν υποκλοπής.
Η εφημερίδα αναφέρει ότι με αυτόν τον τρόπο η Μόσχα επιθυμεί να διασπάσει την ΕΕ και να αυξήσει την επιρροή της.
Ηλεκτρονικό υπολογιστή που περιείχε αρχεία με προσωπικά δεδομένα των μελών του κόμματος, αφαίρεσαν το απόγευμα της Παρασκευής άγνωστοι από τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης Νίκαιας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Έξι μετανάστες έχασαν τη ζωή τους το βράδυ της Παρασκευής, όταν η ξύλινη βάρκα που τους μετέφερε από τις τουρκικές ακτές με προορισμό το Αιγαίο, ανετράπη.
Μέχρι στιγμής, οι ελληνικές και οι τουρκικές αρχές έχουν εντοπίσει έξι διασωθέντες, ενώ, σύμφωνα με μαρτυρία ενός εξ αυτών, αγνοούνται έξι άτομα.
Ωςσυμφωνία που θα διασφαλίσει τις χρηματοδοτικές ανάγκες του δημοσίου μέχρι τη σύναψη οριστικής συμφωνίας με τους ευρωπαίους εταίρους, θα δόσει χρόνο και θα έχει ως βασικό όρο την αποφυγή μονομερών ενεργειών, αλλά χωρίς χαρακτηριστικά μνημονίου με αξιολογήσεις και άλλες προϋποθέσεις, αντιλαμβάνεται η ελληνική κυβέρνηση το πρόγραμμα γέφυρα για το οποίο μιλάει και το οποίο διεκδικεί από την ΕΕ.
«Καταδικάζουμε απερίφραστα την εμπρηστική επίθεση στο αυτοκίνητο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη. Η απόπειρα τρομοκράτησης του πολιτικού κόσμου θα πέσει στο κενό. Η Δημοκρατία ούτε εκβιάζεται, ούτε απειλείται».
Στον εισαγγελέα μεταφέρθηκαν το Σάββατο οκτώ άτομα, τα οποία συνελήφθησαν από την Αστυνομία κατά την διάρκεια των επεισοδίων που πραγματοποιήθηκαν στα Εξάρχεια το βράδυ της Παρασκευής.

Συνολικά, στην περιοχή έγιναν 17 προσαγωγές.