Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Στον εισαγγελέα ο Αλγερινός υποπτος για διασυνδέσεις με τζιχαντιστές
Υεμένη: Μάχες στρατιωτών-ανταρτών κοντά στο προεδρικό μέγαρο
Γαλλία: Ιστορικό άλμα δημοτικότητας για τον Ολάντ μετά τις επιθέσεις
Ποτέ στο παρελθόν δεν έχει καταγραφεί τέτοια άνοδος δημοτικότητας από το Ινστιτούτο Ifop, δήλωσε ο διευθυντής του Φρεντερί Νταμπί.
Τον απήγαγαν και τον μαχαίρωσαν στο στομάχι για οικονομικές διαφορές
Το όχημά τους εντοπίστηκε και καταδιώχθηκε από την αστυνομία με αποτέλεσμα οι δράστες να το εγκαταλείψουν στο Βύρωνα όπου εντός του βρέθηκε ο τραυματισμένος απαχθής και οδηγήθηκε με ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.
Γ.Παπανδρέου: «Δεν έπαιξα τη χώρα στα ζάρια»
«Δεν ήθελα το μνημόνιο, αλλά από που θα δανειζόμασταν; Οι αγορές είχαν κλείσει για μας, γιατί ήμασταν αναξιόπιστοι» δήλωσε ο Γ.Παπανδρέου τη Δευτέρα. Επισήμανε ότι δεν είχε τη συναίνεση της ΝΔ για να ψηφιστεί το μνημόνιο από 180 βουλευτές κι αν το επιχειρούσε, η χώρα θα χρεοκοπούσε.
Σαμαράς: Η χώρα χρειάζεται «ένα δυνατό τιμόνι»
Γιαννάκου: Δεν λένε αλήθεια όσοι ισχυρίζονται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει ορυμαγδό
«δεν λένε την αλήθεια όσοι ισχυρίζονται ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει ορυμαγδός, ούτε όμως κι εκείνοι που λένε ότι θα εξασφαλίσουν διαγραφή του χρέους».
Bloomberg: Από χρόνο ξεμένει ο Αντώνης Σαμαράς
Το αντι-ισλαμικό κίνημα Pegida ματαίωσε τη διαδήλωση στη Δρέσδη
Το γερμανικό αντιισλαμικό κίνημα Pegida ανακοίνωσε σήμερα, Κυριακή, πως ματαιώνει την διαδήλωση που επρόκειτο να πραγματοποιήσει τη Δευτέρα στη Δρέσδη, επικαλούμενο στη σελίδα του στο Facebook «λόγους ασφαλείας», έπειτα από μια απειλή κατά της ζωής ενός από τους οργανωτές, η οποία προήλθε από την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος.