Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Δεμένα τα πλοία στα μεγαλύτερα λιμάνια της χώρας και την Πρωτοχρονιά
Ναβάλνι: Eφεση κατά της παραμονής του σε κατ΄οίκον περιορισμό
Ο επικριτής του Κρεμλίνου Αλεξέι Ναβάλνι άσκησε έφεση κατά της απόφασης να παραμείνει σε κατ' οίκον περιορισμό την Τετάρτη, μία ημέρα μετά την καταδίκη του σε 3,5 χρόνια φυλάκιση με αναστολή και έπειτα από μια διαδήλωση στη Μόσχα στη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν τουλάχιστον 100 υποστηρικτές του.
«Πονοκέφαλος» το σπίτι όπου γεννήθηκε ο Χίτλερ
Γιορτάζοντας μια «Λευκή» Πρωτοχρονιά
Προσοχή στο εορταστικό τραπέζι
Επιτακτική η ανάγκη μεταρρυθμίσεων στο χώρο της υγείας
Πονοκέφαλος στον ΣΥΡΙΖΑ για συμμαχίες και στάση πληρωμών
Η τραγωδία του Norman Atlantic: 9 επισήμως για το Λιμενικό οι έλληνες αγνοούμενοι
1. ΚΟΥΦΟΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
2. ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Κλείστε τα φώτα…
Είπαμε ότι είναι διασφαλισμένη η ρευστότητα μέχρι τον Ιούνιο, αλλά μην το ρίξουμε και στη σπατάλη… Εδώ και εβδομάδες, αν όχι μήνες, τα φώτα στον κόμβο του Χέρσου επί της οδού Κιλκίς – Δοϊράνης είναι αναμμένα μέχρι το μεσημέρι!
Αν δεν κάνουμε λάθος η Περιφέρεια είναι αρμόδια επί του θέματος. Ελπίζουμε ότι η ρύθμιση της ώρας είναι δουλειά που δεν χρειάζεται τόσο κόπο, όσο π.χ. η κατασκευή και η τοποθέτηση πινακίδων στους δρόμους. Οπότε βάσιμα υπολογίζουμε ότι εντός του προσεχούς έτους τα φώτα θα κλείνουν με το πρώτο φως της ημέρας.
Οι “Μωμόγεροι” του Αγίου Μάρκου έδωσαν παράσταση χαράς στην πλατεία Ειρήνης στο Κιλκίς
Στο ''Χριστουγεννιάτικο Χωριό'' του Δήμου Κιλκίς στάθμευσαν και οι Μωμόγεροι!
Το λαϊκό παραδοσιακό θέατρο του Πόντου είχε την τιμητική του, στο πρόγραμμα εκδηλώσεων του ''Χριστουγεννιάτικου Χωριού'' του Δήμου Κιλκίς, τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων.
Με αφετηρία το Δημαρχείο Κιλκίς, μόλις βράδιασε, η πομπή των Μωμόγερων διέσχισε την κεντρική οδό της 21ης Ιουνίου για να καταλήξει εν μέσω χορού και πειραγμάτων στο γνώριμο χώρο του ''Χριστουγεννιάτικου Χωριού'', την πλατεία Ειρήνης, όπου και δόθηκε η κεντρική παράσταση.