espa pkm

Σάββατο, 25 Απριλίου 2026, 4:37:38 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Επί χρόνια οι σκληροπυρηνικοί απέναντι στην Κούβα συμβούλευαν τον εκάστοτε αμερικανό πρόεδρο «να διατηρήσει τη σκληρή γραμμή προς την Αβάνα και όπου να 'ναι οι Κάστρο πέφτουν». Αυτή ακριβώς η συμβουλή απευθύνθηκε προς τους εννέα προηγούμενους προέδρους, τους Τζον Κένεντι, Λίντον Τζόνσον, Ρίτσαρντ Ν.
Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014 08:50

Στο Ποτάμι «σκανάρουν» υποψηφίους

Στο Ποτάμι προσπαθούν να κλείσουν τα ψηφοδέλτια και σκανάρουν υποψηφίους, αλλά φαίνεται δύσκολο να κατεβάσουν ψηφοδέλτια σε ολόκληρη τη χώρα επειδή ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν θέλει να βιαστεί και να εντάξει σε αυτά πρόσωπα που μπορεί να εκθέσουν την προσπάθεια για ανανέωση του πολιτικού προσωπικού.
Η υπερχρεωμένη και απολύτως εξαρτημένη από δανειστές και εταίρους Ελλάδα παλεύει, εν μέσω πλήθους οικονομικών και κοινωνικών εκκρεμοτήτων και σε συνθήκες παρακμιακής πόλωσης και ευτέλειας, να επιλύσει το κρισιμότερο διαρθρωτικό πρόβλημά της, που δεν είναι άλλο από αυτό της πολιτικής.
Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014 08:50

Ελλάδα λασπωμένη και βαθιά διχασμένη

Η υπερχρεωμένη και απολύτως εξαρτημένη από δανειστές και εταίρους Ελλάδα παλεύει, εν μέσω πλήθους οικονομικών και κοινωνικών εκκρεμοτήτων και σε συνθήκες παρακμιακής πόλωσης και ευτέλειας, να επιλύσει το κρισιμότερο διαρθρωτικό πρόβλημά της, που δεν είναι άλλο από αυτό της πολιτικής.
Σε έναν ολισθηρό δρόμο με απρόβλεπτες συνέπειες κινείται η πολιτική ζωή του τόπου σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τη χώρα. Ενώ το ζητούμενο είναι η πολιτική ηρεμία, καθώς η προσοχή των πιστωτών είναι στραμμένη προς την Ελλάδα, τμήμα του πολιτικού συστήματος εξουσίας πρωταγωνιστεί σ.
Προσβάσεις στα κλειστά δωμάτια της εξουσίας είχε επί σειρά δεκαετιών ο Γιώργος Αποστολόπουλος, το πρόσωπο που φέρεται να προσέγγισε τον Παύλο Χαϊκάλη (σύμφωνα με τις καταγγελίες του ιδίου) με πρόθεση να τον δωροδοκήσει ώστε να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
«Μου ζητούσε συνέχεια λεφτά και διακανονισμό του δανείου του που το είχα πράξει από τον προηγούμενο Αύγουστο. Του είχα στείλει μικρά χρηματικά ποσά ως απλή οικονομική βοήθεια. Κάναμε καθημερινά ραντεβού, ορισμένα από τα οποία για παρέα με άτομα από το φιλικό του περιβάλλον.
Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014 08:50

Ο εισαγγελέας θα ξετυλίξει το κουβάρι

Με μήνυση από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό εναντίον του Παύλου Χαϊκάλη απάντησε το Μέγαρο Μαξίμου στις καταγγελίες περί απόπειρας χρηματισμού του. Η οργισμένη αντίδραση Σαμαρά ήρθε μετά την εμπλοκή του ονόματός του στους διαλόγους με τον πρωταγωνιστή φερόμενο ως δράστη της απόπειρας χρηματισμού Γιώργο .
Με τις εκλογές επί θύραις (σύμφωνα με την ανάλυση της Κουμουνδούρου), ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να ετοιμαστεί για την «επόμενη» ημέρα. Η επιλογή μετωπικής σύγκρουσης με την κυβέρνηση ακόμη και σε συνθήκες «πολιτικής ζούγκλας» αποτελεί για τον Αλ.
Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014 08:50

Το αδιέξοδο σπρώχνει σε εκλογές

Σε τροχιά εκλογών κινείται το Μέγαρο Μαξίμου καθώς με βάση τα σημερινά δεδομένα και την κοινοβουλευτική αριθμητική δεν φαίνεται να εκλέγεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας. «Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία» είναι η παρήγορη φράση ορισμένων στο πρωθυπουργικό περιβάλλον, το οποίο όμως προκρίνει καθαρές λύσεις.