Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ευρωκαταδίκη της Ελλάδας για τη χωματερή Κιάτου
Κάμερες για το λαθρεμπόριο τσιγάρων δωρίζει η Παπαστράτος στο Λιμενικό
Παιδιά του Χαμόγελου: Αποσύρετε την υπουργική απόφαση-λουκέτο
Βουλή: Γέμισε με καπνούς το κτίριο λόγω βραχυκυκλώματος
Το βραχυκύκλωμα προκάλεσε ανάφλεξη στα πλαστικά προστατευτικά των μετασχηματιστών με αποτέλεσμα οι αναθυμιάσεις να γίνουν αισθητές και στο ισόγειο του κτιρίου.
Πέθανε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Πέτσος
Πολωνία: Καταγγέλει πρωτοφανείς στρατιωτικές δράσεις της Ρωσίας στη Βαλτική
Ο υπουργός Άμυνας της Πολωνίας είπε ότι η ρωσική κινητικότητα παρατηρείται σε διεθνή ύδατα και σε διεθνή εναέριο χώρο και τόνισε ότι η Σουηδία είναι η χώρα που επηρεάζεται περισσότερο.
Γερμανία: Δεν μπορεί να αποδειχθεί η παρακολούθηση Μερκελ από τις ΗΠΑ
Λιμενικό: Κατασχέθηκαν πάνω από 280 εκατ. λαθραία τσιγάρα σε 2 χρόνια
Νέες πρυτανικές εκλογές στο ΑΠΘ
Το Γ' Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας ακύρωσε για τυπικούς λόγους την εκλογή και τον διορισμό του Περικλή Μήτκα ως πρύτανη στο Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και διέταξε να διεξαχθούν νέες εκλογές για την ανάδειξη νέου πρύτανη.