espa pkm

Τετάρτη, 22 Απριλίου 2026, 2:50:25 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Απορρίπτει την αίτηση του Νίκου Ρωμανού για αναίρεση του βουλεύματος που του απαγόρευε να πάρει εκπαιδευτική άδεια η αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασιλική Θεοδώρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες την Τρίτη το πρωί η εισαγγελία του Αρείου Πάγου αρχειοθέτησε το αίτημα του νεαρού απεργού πείνας.

Πολλά ονόματα ρίχνονται στο…μύλο της ονοματολογίας για την Προεδρία της Δημοκρατίας και ήδη έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου η συζήτηση για τον διάδοχο του Κάρολου Παπούλια.

Πολλά ονόματα ρίχνονται στο…μύλο της ονοματολογίας για την Προεδρία της Δημοκρατίας και ήδη έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου η συζήτηση για τον διάδοχο του Κάρολου Παπούλια.

Με την κατηγορία πως σκότωσε και στη συνέχεια έκρυψε το πτώμα του οκτάχρονου γιου της τέθηκε υπό κράτηση η μητέρα του Αντρέα Λόρις Στιβάλ στη νότια Ιταλία, σε μία υπόθεση που έχει συγκλονίσει τη χώρα.

Εξιτήριο από το νοσοκομείο «Αλμπερτ Αϊνστάιν» του Σάο Πάολο, θα πάρει εντός της ημέρας ο Πελέ. Μετά από αρκετές ημέρες νοσηλείας, λόγω ουρολοίμωξης, το «μαύρο διαμάντι» αναμένεται να συνεχίσει την θεραπευτική αγωγή στο σπίτι του, καθώς οι θεράποντες ιατροί, έκριναν ότι δεν συντρέχουν λόγοι παραμονής του στο νοσοκομείο.

Με το σύνθημα «διαβατήρια για όλους» οι σύροι πρόσφυγες, που βρίσκονται για 21η ημέρα στο Σύνταγμα, διαμαρτύρονται στο ενδεχόμενο απομάκρυνσης από την πλατεία γυναικών και παιδιών που είναι σε άσχημη κατάσταση.
Ώρες αγωνίας ζουν οι κάτοικοι σε χωριά του Έβρου, καθώς τα νερά από τον ποταμό έφτασαν στις αυλές τους, ενώ περίπου 20.000 στρέμματα καλλιεργήσιμων εκτάσεων έχουν πλημμυρίσει.

Οι κάτοικοι στα Λάβαρα Έβρου είναι έτοιμοι να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και οι αγρότες σε Σουφλί και Διδυμότειχο βλέπουν τις εκτάσεις τους να καταστρέφονται.

«Στην προεδρική εκλογή τον πρώτο λόγο έχουν οι βουλευτές και όχι τα κόμματα. Ήρθε η ώρα τους». Αυτό είναι το βασικό μήνυμα που εκπέμπεται από το Μέγαρο Μαξίμου, στο οποίο επικρατεί αισιοδοξία για την επίτευξη του «μαγικού αριθμού» των 180 βουλευτών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας στην τρίτη και πιο καθοριστική ψηφοφορία, στις 29 Δεκεμβρίου.

Εκτενείς είναι οι αναφορές των γερμανικών μέσων ενημέρωσης στις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, με αρκετούς αναλυτές να εκτιμούν ότι η χώρα οδηγείται κατά πάσα πιθανότητα σε πρόωρες εκλογές, αναφέρει σε άρθρο της η Deutsche Welle.
Η Επιτροπή Ελέγχου Κοινοβουλευτικού Έργου για τον Τουρισμό και το Τμήμα Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνουν εκδήλωση – παρουσίαση με θέμα: «Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τον τουρισμό» σήμερα Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 12.30 μ.