Τουλάχιστον 155 επιβάτες απελευθερώθηκαν από τους 450 και πλέον ανθρώπους που επέβαιναν σε τρένο το οποίο έγινε χθες Τρίτη στόχος επίθεσης αυτονομιστών ανταρτών στο νοτιοδυτικό Πακιστάν, ενώ 27 δράστες σκοτώθηκαν, ανέφεραν πηγές του Γαλλικού Πρακτορείου στις δυνάμεις ασφαλείας.
Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Εξηγήσεις τώρα. Εκθέτουν και τον πρωθυπουργό οι άρχοντες της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας
Αποτελεί κατάντια και ευθεία υποτίμηση της νοημοσύνης των πολιτών του Κιλκίς η σιωπή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο μείζον θέμα της έναρξης των εργασιών για την αποπεράτωση του πολύπαθου δρόμου Νέα Σάντα-Κόμβος Ασσήρου.
Η κ. Αηδονά πριν λίγες ημέρες ήρθε στο Κιλκίς και απαξίωσε να κοινοποιήσει την παρουσία της μήπως και ερωτηθεί και αναγκαστεί να εξηγήσει πως θα παραδοθεί έτοιμος ο δρόμος τέλος Σεπτεμβρίου 2025, όπως απάντησε σε σχετική ερώτηση περιφερειακού συμβούλου, την
ώρα που δεν ξεκίνησαν οι εργασίες και απομένουν έξι μήνες για το 40% των εργασιών κατασκευής του δρόμου.
Απελευθέρωση 155 επιβατών τρένου στο Πακιστάν – 27 αυτονομιστές σκοτώθηκαν σε σύγκρουση
Κυβερνητική κρίση στην Πορτογαλία μετά την αποτυχία ψήφου εμπιστοσύνης
Έπειτα από μόλις έναν χρόνο στην εξουσία, η συντηρητική κυβέρνηση μειοψηφίας της Πορτογαλίας κατέρρευσε χθες Τρίτη, καθώς δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει ψήφο εμπιστοσύνης από το κοινοβούλιο.
Κολομβία: Τραγική επίθεση αντάρτων αφήνει τουλάχιστον 5 στρατιώτες νεκρούς
Τουλάχιστον πέντε μέλη των ενόπλων δυνάμεων έχασαν τη ζωή τους χθες Τρίτη σε βομβιστική ενέργεια αποδιδόμενη σε αντάρτες, διαφωνούντες των πρώην FARC, σε περιοχή της νοτιοδυτικής Κολομβίας όπου παράγεται κοκαΐνη, ενημέρωσε το Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος των ενόπλων δυνάμεων.
Καιρικές Συνθήκες στη Μακεδονία και Θράκη: Βροχές και Σκόνη
Γενικά Χαρακτηριστικά
Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια, οι νεφώσεις είναι παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές. Το βράδυ, κυρίως στα βορειοδυτικά, θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες.
Ποδηλασία ωφελούμενων του ΚΚΣ στην πόλη του Κιλκίς
Την Πέμπτη 6/3/2025 ομάδα ωφελούμενων του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης με συνοδεία του κ. Γιοβά Χρήστου εργαζόμενου της δομής στα πλαίσια της αερόβιας άσκησης έκαναν ποδηλασία στην πόλη του Κιλκίς.
Στον Δήμαρχο Κώστα Σιωνίδη ο υποστράτηγος της Π.Υ. Παναγιώτης Μπαθρέλλος
Την Τρίτη 11 Μαρτίου, ο νέος Συντονιστής Επιχειρήσεων Κεντρικής - Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Υποστράτηγος Π.Σ. Παναγιώτης Σ. Μπαθρέλλος πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Παιονίας κ. Κώστα Σιωνίδη στο δημαρχείο του Πολυκάστρου.
Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει και συμμετέχει στην ειρηνική διαμαρτυρία για τις καθυστερήσεις στο δρόμο Νέας Σάντα-Κόμβος Ασσήρου
Με κοινή ανακοίνωσή τους η Νομαρχιακή Επιτροπή Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ και η περιφερειακή παράταξη «Πράξεις για τη Μακεδονία» διαψεύδουν δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας που εφηύρε διχασμό του κόμματος ως προς τη στήριξη και συμμετοχή στην ειρηνική διαμαρτυρία στη Νέα Σάντα την προσεχή Κυριακή.
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (12-3-2025)
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (12-3-2025)
ΟΣΕΘ: Αυξήσεις 33% στις επικυρώσεις εισιτηρίων σε ΟΑΣΘ και ΚΤΕΛ τον Φεβρουάριο
Το μέτρο εισόδου από την μπροστινή πόρτα των λεωφορείων που εφαρμόζεται με απόφαση του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου σε λεωφορειακές γραμμές της Θεσσαλονίκης από τον Οκτώβριο του 2024, συνεχίζει να αποδίδει θετικά αποτελέσματα σε ό,τι αφορά στην αύξηση των επικυρώσεων εισιτηρίων τόσο στις αστικές όσο και σε περιαστικές λεωφορειακές γραμμές.