espa pkm

Τρίτη, 21 Απριλίου 2026, 10:21:24 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Η βουλή της Ρώμης ενέκρινε την Τρίτη την μεταρρύθμιση του εργασιακού την οποία συνέταξε και προώθησε η κυβέρνηση του Ματέο Ρέντσι.

Το μέτρο εγκρίθηκε με 316 ψήφους υπέρ, 6 κατά και 5 αποχές.
Την κατηγορηματική αντίθεσή του στην ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας δηλώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας για «εξαιρετικά αρνητική εξέλιξη για τις προοπτικές ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας». Η «πώληση της δημόσιας αυτής υποδομής προσβάλει ευθέως το δημόσιο συμφέρον» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, προειδοποιώντας για αύξηση του κόστους μετακίνησης για τους πολίτες αλλά και πλήγμα στην ανταγωνιστικότητα του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.
Συνεδρίασε για πρώτη φορά την Τρίτη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ), παρουσία του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Η συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του οργανισμού, συνέπεσε με τη συμπλήρωση 30 χρόνων λειτουργίας του ΟΑΣΠ, του οποίου νέος πρόεδρος ανέλαβε ο καθηγητής Ευθύμιος Λέκας.
Έντονος προβληματισμός και ανησυχία επικρατεί μεταξύ των κυβερνητικών βουλευτών σχετικά με την έκβαση των διαπραγματεύσεων του Παρισιού. Μάλιστα σχετικά με τυχόν απαιτήσεις της τρόικας για περαιτέρω μειώσεις σε μισθούς – συντάξεις δεν διστάζουν να δηλώσουν ότι κάτι τέτοιο δεν θα περάσει από την Βουλής.
Στη Βουλή βρίσκεται πλέον η τροπολογία με την οποία επιτρέπεται η δημοσιοποίηση των στοιχείων της ταυτότητας και της φωτογραφίας του δράστη στις περιπτώσεις που ο αρμόδιος εισαγγελέας κρίνει ότι αυτός είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος για τη δημόσια τάξη και ασφάλεια και διαφεύγει την σύλληψη ή είναι αγνώστου διαμονής.
Οι αμερικανικές αρχές θα όφειλαν να εξετάσουν πώς τα ζητήματα που σχετίζονται με τις φυλετικές διακρίσεις επηρεάζουν την επιβολή του νόμου και την απονομή της δικαιοσύνης προκειμένου να αντιμετωπίσουν μία «βαθιά και ραγδαία εντεινόμενη» δυσπιστία σε ορισμένες ομάδες του πληθυσμού, δήλωσε σε δελτίο τύπου ο Υπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Ζάιντ Ράαντ Αλ Χουσέιν.
Το Τμήμα Εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «για μια ακόμη φορά ψηφίζει σε σώμα του ΟΗΕ με τρόπο που βρίσκει αντίθετη τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού και προκαλεί τα δημοκρατικά του αισθήματα».
Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014 19:36

ΔΕΗ: Έργο πνοής στην Παιονία

Ευχαριστίες προς τον κ. Γεωργαντά για τη συμβολή του στην επιτάχυνση διαδικασιών

Έτοιμος είναι να κάνει το μεγάλο βήμα στην πολιτική ο Κώστας Καραμανλής, ο γιος του Αχιλλέα και πρωτοξάδελφος του πρώην πρωθυπουργού.

Την Παρασκευή 14/11/2014  επιτροπή του επαγγελματικού κλάδου μηχανικών, εργοληπτών δημοσίων έργων, συναντήθηκαν με τους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης της τοπικής αυτοδιοίκησης, προκειμένου να θέσουν το θέμα της ανάθεσης των δημοσίων έργων.