espa pkm

Παρασκευή, 24 Απριλίου 2026, 3:31:31 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά προκειμένου να συζητήσουν την πρόσβαση των πολιτών στη φαρμακευτική περίθαλψη ζητούν με επιστολή τους ο πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Κων. Λουράντος και ο γενικός γραμματέας κ.
Την ένταξη των διαιτητικών τροφίμων, για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς, στο σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, ζητούν από την διοίκηση του ΕΟΠΥΥ, οι εκπρόσωποι του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Όπως επισημαίνουν, με το νόμο 4254/2014 καταργήθηκε η παράγραφος η οποία όριζε ότι η διάθεση των διαιτητικών τροφίμων για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς γινόταν μόνο μέσω των φαρμακείων.
Ο Ηρακλής Κωστάρης, ο οποίος βρίσκεται εδώ και τρεις εβδομάδες σε απεργία πείνας, μεταφέρεται από τα ειδικά κελιά υψίστης ασφαλείας των φυλακών Κορυδαλλού στο νοσοκομείο, μετά από εντολή του καρδιολόγου του σωφρονιστικού καταστήματος.
Στις 13 Δεκεμβρίου ξεκινά το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων και περιλαμβάνει την Κυριακάτικη λειτουργία καταστημάτων στις 14 και 21 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών.

Η πρόταση του συλλόγου έχει ως εξής :
Για απροκάλυπτη επίθεση κατά του Δημοσίου, η οποία δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά, καθώς πραγματοποιείται λίγες μόλις ημέρες πριν από την έκδοση απόφασης του διαιτητικού δικαστηρίου για μία κρίσιμη για το μέλλον του Μετρό Θεσσαλονίκης απόφαση, κάνει λόγο η «Αττικό Μετρό», η οποία σε ανακοίνωσή της απαντά στην δριμύτατη κριτική που δέχθηκε για το πολύπαθο έργο από τους φορείς της Θεσσαλονίκης.
Στη Βουλή διαβιβάστηκαν τα στοιχεία για την πορεία υλοποίησης της εξωδικαστικής συμφωνίας ανάμεσα στο ελληνικό Δημόσιο και τη Siemens.

Τα στοιχεία υπογράφονται από την αρμόδια Επιτροπή Εποπτείας του υπουργείου Οικονομικών και διαβιβάστηκαν στη Βουλή από τον υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, έπειτα από αίτημα 17 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.
Ένα σοκαριστικό βίντεο που δεν είχε δει στο φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα, έχει αντιδράσεις στο Διαδίκτυο.

Το βίντεο, σκηνοθετημένο από τον Έλι Ροθ (σκηνοθέτη της ταινίας τρόμου Hostel) δείχνει μία σκηνή «βιασμού» της Λάνα Ντελ Ρέι.
Μετά από το βραβείο «Community Impact Award», το ελληνικό περιοδικό δρόμου «Σχεδία» βραβεύτηκε και με το «Βραβείο του Ευρωπαίου Πολίτη» για το 2014.

Η βράβευση αφορά το περιοδικό και τις πρωτοβουλίες «Γκολ στη Φτώχεια» (ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα αστέγων) και «Ένας Καφές σε Περιμένει».
Μικροένταση επικρατεί έξω από το υπουργείο Παιδείας, όπου μαθητές σχολείων πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Ομάδα μαθητών αποκόπηκε από τον κύριο όγκο των συγκεντρωμένων και εκτόξευσε πέτρες και αντικείμενα προς τους αστυνομικούς που είχαν παραταχθεί στην είσοδο του υπουργείου.
Ο Μάικλ Γκραντ, πρώην ναρκομανής που πίστεψε στον Ιησού και αποφάσισε να ντύνεται σαν Αυτόν, έγινε πρωτοσέλιδο και πάλι - αυτή τη φορά επειδή τον συνέλαβε η αστυνομία.

Ο 28χρονος Γκραντ, γνωστός ως ο «Ιησούς της Φιλαδέλφειας» συνελήφθη σε πάρκο για ανάρμοστη συμπεριφορά και επαιτεία.