Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Βρετανία: Απερρίφθη προσφυγή κατά του πλαφόν στα μπόνους τραπεζιτών
Το πλαφόν περιορίζει τα μπόνους στο 100% των αποδοχών των τραπεζικών στελεχών ή στο 200%, εφόσον υπάρχει έγκριση των μετόχων.
Ανατολική Ουκρανία: Πάνω από 4.300 οι νεκροί των συγκρούσεων
ΕΛΣΤΑΤ: Ενας στους δύο Ελληνες δεν εμπιστεύεται το πολιτικό σύστημα
Σε φιλικό κλίμα η συνάντηση Βενιζέλου - Παπανδρέου
Ομπάμ: Προχωρά στις αλλαγές για το μεταναστευτικό χωρίς το Κογκρέσο
Πρώτος αριστερός πρωθυπουργός σε γερμανικό κρατίδιο μετά την πτώση του Τείχους
Συγκέντρωση συνταξιούχων έξω από το υπουργείο Εργασίας
Τροπολογία Αρβανιτόπουλου για τις κατεδαφίσεις στο Μικρολίμανο
Με τον Παπανδρέου συναντάται ο Βενιζέλος στο υπουργείο Εξωτερικών
Κλιμάκιο βουλευτών στον Κασιδιάρη για την υπόθεση Μπαλτάκου
Στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου βρίσκεται προφυλακισμένος ο χρυσαυγίτης βουλευτής Ηλ. Κασιδιάρης, μεταβαίνει κλιμάκιο μελών της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής, μετά το αίτημα των δικαστικών αρχών για άρση της ασυλίας του.