espa pkm

Τρίτη, 14 Απριλίου 2026, 9:48:15 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Χειμωνιάτικο θα είναι το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες, με τη θερμοκρασία να κάνει βουτιά έως και 10 βαθμούς σε ολόκληρη τη χώρα μέχρι την Τρίτη. Τα πρώτα χιόνια κάνουν ήδη την εμφάνισή τους στα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας, ενώ οι βροχές θα συνεχιστούν και σήμερα, Παρασκευή.
Εξιτήριο από το νοσοκομείο των Βρυξελλών αναμένεται να πάρει την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, σύμφωνα με τον αναπληρωτή κυβερνητικό εκπρόσωπο, Βίκτωρα Παπαδόπουλο.

Όπως δήλωσε στο ΡΙΚ ο κ.
Τη Νίνα Φαμ, τη νοσηλεύτρια από το Τέξας που προσβλήθηκε από τον ιό Έμπολα αλλά πλέον έχει αναρρώσει πλήρως, συνάντησε - και αγκάλιασε - στον Λευκό Οίκο ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.
Πανικός επικράτησε νωρίς το πρωί της Παρασκευής (τοπική ώρα) σε σχολείο του Σιάτλ, όταν άγνωστος άνοιξε πυρ στην καφετέρια του σχολικού συγκροτήματος.

Έξι είναι οι τραυματίες ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του CNN νεκρός φέρεται ο δράστης καθώς και ακόμη ένα άτομο.
Με κεντρικό ομιλητή τον Γιώργο Παπανδρέου, πρώην πρόεδρο του ΠαΣοΚ, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης «Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή», η οποία θα βρίσκεται από τις 24 ως και 28 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης, στο ξενοδοχείο Ατλαντίς.
Χειμωνιάτικο θα είναι το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες, με τη θερμοκρασία να κάνει βουτιά έως και 10 βαθμούς σε ολόκληρη τη χώρα μέχρι την Τρίτη. Τα πρώτα χιόνια κάνουν ήδη την εμφάνισή τους στα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας, ενώ οι βροχές θα συνεχιστούν και σήμερα, Παρασκευή.
Την ικανοποίησή τους εκφράζουν Λευκωσία και Αθήνα από τη συμπερίληψη, στην παράγραφο 24 του Κειμένου Συμπερασμάτων της Συνόδου Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ειδικής αναφοράς για τις τουρκικές προκλήσεις εντός της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ).
Έντονη λεκτική αντιπαράθεση με τον βρετανό ομόλογό του, Ντέιβιντ Κάμερον είχε στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η αντιπαράθεση προκλήθηκε όταν ο κ. Σαμαράς παρουσίασε τις κοινές ελληνικές-κυπριακές θέσεις στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής, ώστε αυτές να περάσουν στο κείμενο συμπερασμάτων.
Με κεντρικό ομιλητή τον Γιώργο Παπανδρέου, πρώην πρόεδρο του ΠαΣοΚ, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης «Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή», η οποία θα βρίσκεται από τις 24 ως και 28 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης, στο ξενοδοχείο Ατλαντίς.