Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Καθυστερείτε τις πληρωμές ΦΠΑ Συμψηφίζετε με οφειλές και θα μείνουν χωρίς ευρώ οι αγρότες
Το ζήτημα της μεγάλης καθυστέρησης στην καταβολή της επιστροφής ΦΠΑ προς τους αγρότες θέτουν η Ειρήνη Αγαθοπούλου και άλλοι δέκα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε ερώτησή τους ζητώντας την άμεση πληρωμή της.
«Νέος αέρας» στη μουσική και στο τραγούδι
The Jam School στο Κιλκίς
Τέσσερις καταξιωμένοι στον χώρο τους μουσικοί φέρνουν κάτι ξεχωριστό στην πόλη του Κιλκίς.
Συνέχιση λειτουργίας του θερινού κινηματογράφου
Την Κυριακή το απόγευμα στις 19:00 στο θεατράκι έξω από το Δημαρχείο, συζητάμε το ενδεχόμενο συνέχισης των προβολών που ξεκίνησαν από την Πρωτοβουλία για την Λειτουργία του θερινού κινηματογράφου φέτος το καλοκαίρι.
Εγκάρδιο και ...ζεστό λόγω αγωγού φυσικού αερίου κλίμα
Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτριος Σισμανίδης δέχθηκε στο γραφείο του τον Πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν Rahman Mustafayef και είχαν είχαν μια γόνιμη συνεργασία.
Υποπτη για έως και 40 δολοφονίες ασθενών η ιταλίδα νοσοκόμα
Συναγερμός σε ΗΠΑ και Ευρώπη για την εξάπλωση του ιού Εμπολα
Αλλη μία πολυκατοικία-νησίδα για άπορες οικογένειες στην Αθήνα
Θερμικές κάμερες στα ελληνικά αεροδρόμια για τον ιό Εμπολα
Το ενδιαφέρον της Μέρκελ για την Αμφίπολη
Μάγεψε και την καγκελάριο Αγκελα Μέρκελ, όταν κατά τη διάρκεια της Συνόδου ο πρωθυπουργός Αντ.
Εγκατέστησε κάμερα σε δρόμο του χωριού του
Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου Κιλκίς σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Ασφαλείας Παιονίας, συνελήφθη σε χωριό του Κιλκίς, ένας 52χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.