espa pkm

Κυριακή, 12 Απριλίου 2026, 1:05:50 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Επί τουλάχιστον ένα μήνα, ηλικιωμένοι άνδρες ασελγούσαν σε βάρος ανήλικων κοριτσιών από την Ρουμανία, μέσα σε καφετέρια της Πάτρας, όπως προέκυψε από τις έρευνες της Αστυνομίας, μετά την σύλληψη ενός 79χρονου την στιγμή που ασελγούσε σε βάρος δύο ανήλικων, ηλικίας 13 και 15 ετών.

Με εξεταστική επιτροπή για το ασφαλιστικό, απειλεί ο ΣΥΡΙΖΑ την κυβέρνηση, αφού, όπως δήλωσε ο βουλευτής του κόμματος κ. Αλ. Μητρόπουλος στην Βουλή, υπάρχει «αντικειμενική υπόσταση ενός εκ προμελέτης εγκλήματος κατά των συνταξιούχων και του έθνους».

Σιωπηλός απέναντι στους αστυνομικούς της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας παραμένει ο 30χρονος που συνελήφθη στο Βύρωνα έχοντας στην κατοχή του προσχέδια τρομοκρατικών επιθέσεων. Στις 10 το πρωί την Κυριακή θα οδηγηθεί στο ειδικό εφέτη ανακριτή για να απολογηθεί.
Ο στρατός του Μπασάρ αλ-Άσαντ συγκρούεται με τους αντάρτες στις βόρειες παρυφές του Χαλεπίου επιχειρώντας να θέσει υπό τον έλεγχό του τον τελευταία κεντρική δίοδο ανεφοδιασμού των αντικαθεστωτικών. Με την κατάληψη του κεντρικού δρόμου που οδηγεί στο Χαλέπι ο στρατός θα παγιδεύσει μέσα στην πόλη τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης και τους πολίτες.
Το Τεχνικό Πανεπιστήμιο Μέσης Ανατολής (ODTU) της Τουρκίας κατέχει την 85η θέση μεταξύ των καλύτερων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων του κόσμου, σύμφωνα με την Παγκόσμια Κατάταξη Πανεπιστημίων (WUR) την οποία κάνει κάθε χρόνο η περιοδική έκδοση των «Times» του Λονδίνου για την Εκπαίδευση.
Μία μελλοντική κυβέρνηση Συντηρητικών στη Βρετανία θα ήταν έτοιμη να αποσυρθεί από την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, εάν οι Βρυξέλλες δεν κάνουν δεκτό το αίτημα του Λονδίνου να διαθέτει το βρετανικό Κοινοβούλιο δικαίωμα βέτο στις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ), δήλωσε ο βρετανός υπουργός Δικαιοσύνης, Κρις Γκρέιλινγκ.
Εικοσιτέσσερις νεκροί, 20 σοβαρά τραυματίες και 584 ελαφρά είναι ο απολογισμός των 514 τροχαίων με συνολικά 628 παθόντες τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Αττική.

Στο ίδιο διάστημα, στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων, βεβαιώθηκαν 36.667 παραβάσεις, από τις οποίες 835 ήταν σε βαθμό πλημμελήματος.
Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2014 21:50

Σεισμός 4, 6 βαθμών νοτίου της Πάτρας

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,6 βαθμών σημειώθηκε στις 18:12 της Παρασκευής 32χλμ νότια της πόλης της Πάτρας.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το εστιακό βάθος ήταν 10χλμ.

Την άμεση απόσυρση του προσχεδίου νόμου για τον νέο ψηφιακό τρόπο προσδιορισμού αξιών ακινήτων ζητεί με ανακοίνωσή της η Ένωση Αμισθων Υποθηκοφυλάκων Ελλάδος, παραθέτοντας σειρά προβλημάτων που μπορεί να ανακύψουν. Το προσχέδιο νόμου έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση από το υπουργείο Οικονομικών.

Σιωπηλός απέναντι στους αστυνομικούς της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας παραμένει ο 30χρονος που συνελήφθη στο Βύρωνα έχοντας στην κατοχή του προσχέδια τρομοκρατικών επιθέσεων. Στις 10 το πρωί την Κυριακή θα οδηγηθεί στο ειδικό εφέτη ανακριτή για να απολογηθεί.