Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Χαρδούβελης: Αύριο ξεκινάει μία νέα διαπραγμάτευση - Θα πάμε πολύ καλά
Σε κατάσταση «κόκκινου συναγερμού» βρίσκεται η δικομματική κυβέρνηση και συνεχείς είναι οι συσκέψεις ενόψει της έλευσης της τρόικας και της έναρξης της διαπραγμάτευσης, η οποία είναι η πιο δύσκολη και πιο σημαντική των τελευταίων μηνών.
Υπερ της διαπραγμάτευσης με το ISIS για να σωθούν ζωές, ο Ρόμπερτ Φισκ
Ενάντια στην έξοδο της Βρετανίας από την ΕΕ η ένωση βιομηχανιών EEF
Ισραήλ: Ο Μαχμούντ Αμπάς έστειλε «μήνυμα μίσους» από τον ΟΗΕ
Το Κυπριακό στη συνάντηση του γγ του ΟΗΕ και του Τσαβούσογλου
Σύμφωνα με εκπρόσωπο του γγ, στη συνάντηση συζητήθηκε η κατάσταση στο Ιράκ και τη Συρία, συμπεριλαμβανομένων των διεθνών προσπαθειών για την καταπολέμηση της απειλής από τον ISIL, καθώς και η συμβολή της Τουρκίας στην ανθρωπιστική βοήθεια σε περισσότερους από ένα εκατομμύριο πρόσφυγες που έχουν εγκαταλείψει τη Συρία λόγων των συγκρούσεων.
Στο στόχαστρο Νετανιάχου το Ιράν για τη μάχη κατά των τζιχαντιστών
Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου ήταν ξεκάθαρος στην τοποθέτησή του: «Να επικρατήσουμε επί των τζιχαντιστών και να αφήσουμε ανέγγιχτο ένα σχεδόν πυρηνικό Ιράν είναι να κερδίσεις μάχη και να χάσεις τον πόλεμο».
Αφγανιστάν: Συμφωνία για παραμονή Αμερικανών μετά το 2014
Μετεγγραφές σε ΤΕΙ-ΑΤΕΙ: Ποιές διατάξεις τροποποιούνται με την τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή
Al Jazeera: Η Ελλάδα προπύργιο του ρατσισμού στην Ευρώπη
Το άρθρο ξεκινάει περιγράφοντας δύο περιστατικά ρατσιστικής βίας που σημειώθηκαν τον Αύγουστο σε Αθήνα και Πειραιά.
Νόμιμες έκρινε το ΣτΕ τις περικοπές των υπαλλήλων του ΥΠΟΙΚ
Οι υπάλληλοι υποστήριξαν ότι έχουν υποστεί συνολικά μειώσεις 60% με τα μέτρα, με αποτέλεσμα να παραβιάζονται διάφορες συνταγματικές αρχές.