Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ιταλία: Πάνω από 150.000 μετανάστες στη χώρα έως τα τέλη του 2014 (βίντεο)
Στους 3.000 οι μαχητές της ISIS από τις ευρωπαϊκές χώρες
Αύξηση μέτρων ασφαλείας στο μετρό Νέας Υόρκης
Ισλαμιστές από τις Φιλιππίνες απειλούν να σκοτώσουν γερμανό όμηρο
Χειμώνας, καιρός για... πλέξιμο - Το 1ο ευρωπαϊκό Plexis Fashion Party
«Το BBC μπέρδεψε τον Βασίλη με τον Νίκο Παλαιοκώστα»
Χειμώνας, καιρός για... πλέξιμο-Το πρώτο ευρωπαϊκό Plexis Fashion Party
Μπορεί η σωτηρία του πλανήτη να μας κοστίσει φθηνά;
Χειμώνας, καιρός για... πλέξιμο
FBI: Ανακάλυψε ποιος είναι ο δήμιος του δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ
Πριν από δύο εβδομάδες και οι βρετανοί είχαν δηλώσει ότι είναι «κοντά» στην ταυτοποίηση του εκτελεστή, την ώρα που βρετανικά ΜΜΕ παρουσιάζουν έναν ράπερ ως τον δήμιο του αμερικανού δημοσιογράφου.