espa pkm

Τετάρτη, 15 Απριλίου 2026, 10:21:36 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Από το πολιτικό γραφείο του Βουλευτή Θ. Παραστατίδη, εξεδόθη η εξής ανακοίνωση που αφορά τον Απολογισμό του Φόρουμ διαλόγου «Αριστερά-Κεντροαριστερά ποια σχέση;»:

Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014 21:16

Οι σύνεδροι της ΔΗΜ.ΑΡ.

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Αριστεράς στο Κιλκίς εν όψει του 3ου Συνεδρίου του κόμματος.

Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014 21:14

Επίσκεψη Δημάρχου Λύσης στον Ακρίτα

Τη μνήμη του θρυλικού υπαρχηγού της Ε.Ο.Κ.Α. Γρηγόρη Αυξεντίου τίμησαν ο Δήμος Λύσης και ο Δήμος Κιλκίς σε μια σεμνή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου.

Ανίκανοι ή αδιάφοροι; Το ερώτημα απευθύνεται προς την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών και είναι ρητορικό: Η απάντηση είναι προφανής: Είναι και ανίκανοι και αδιάφοροι.

Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014 21:00

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΙΛΤΔΗ

Π. Τονικίδης: Κώστα, να θυμάσαι πως για όλα υπάρχει το σωστό τάιμιγκ.

Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014 20:59

Ενημερωτικό σκότος

Το  υποκατάστημα του ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ) λειτουργεί ξανά στα γραφεία του στο Κιλκίς.

Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014 20:57

Σεμνά!

Το blogs της «Νέας Πορείας» ανέβασε τις προάλλες αυτούσιο, και με τις φωτογραφίες μας, το αναλυτικό ρεπορτάζ των εφημερίδων και της ιστοσελίδας μας

Δεν υπάρχει πιο ακριβής περιγραφή για το τι έγινε φέτος στην αμπελουργική ζώνη της Γουμένισσας, από την κουβέντα του οινοποιού-αμπελουργού Χρήστου Αϊδαρίνη: «Στα 30 χρόνια που βιώνω τη αμπελουργία στη Γουμένισσα κι άλλα τόσα για τον πατέρα μου, τέτοια κακή χρονιά δεν έχουμε ζήσει!».

Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014 20:54

Εγκαίνια στο «ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ»

Με ιδιαίτερη επιτυχία και σε ένα ιδιαίτερα ζεστό κλίμα, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014, τα εγκαίνια του νέου φροντιστηρίου «ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ» που βρίσκεται στην οδό 21ης Ιουνίου 78 στο Κιλκίς.

Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014 20:52

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΡΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

Στις 15 Ιουνίου βρεθήκαμε περίπου 30 άτομα  (μέλη της Κοινωνίας Πολιτών, της Κινηματογραφικής Λέσχης και της δημοτικής παράταξης «Αλλάζω» αλλά και πολίτες που αγαπούν τον κινηματογράφο) στο θεατράκι απέναντι από το δημαρχείο με θέμα συζήτησης το θερινό σινεμά, διότι πληροφορηθήκαμε ότι φέτος δεν θα λειτουργούσε.