Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
ΣτΕ: Επιφυλάξεις για την αναστολή της χρηματοδότησης της ΧΑ
Σειρά επαφών Ευ.Βενιζέλου στη Νέα Υόρκη - Αναχωρεί το Σάββατο
Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε την Παρασκευή από το υπουργείο Εξωτερικών, ο κ.
BBC-Σκωτία: Το «όχι» νίκησε, και τώρα τι;
Deutsche Welle: Ανακούφιση στις αγορές μετά το «όχι» της Σκωτίας
Νιγηρία: Στους 84 οι νεκροί από κατάρρευση εκκλησίας
Κίνα: Πρόστιμο €380 εκατ. στη φαρμακοβιομηχανία GlaxoSmithKline
Ο πρώην επικεφαλής της GSK στην Κίνα Μαρκ Ρέιλι, ο οποίος καταδικάστηκε σε τριετή φυλάκιση για δωροδοκία από το κινεζικό δικαστήριο, θα απελαθεί και δεν θα εκτίσει ποινή φυλάκισης στη χώρα αυτή, σύμφωνα με πηγή που γνωρίζει καλά το θέμα και ζήτησε να μην κατονομαστεί.
Δικάζονται μέλη της ΧΑ για επίθεση στα Κάτω Πετράλωνα το 2008
Ηράκλειο: 65χρονος πυροβόλησε την εν διαστάσει σύζυγό του
Κατασχέθηκαν 45.000 προϊόντα «μαϊμού» σε αστυνομική επιχείρηση
Στην Αλβανία για τριήμερη επίσκεψη ο Γιάννης Μπουτάρης
Ο κ. Μπουτάρης, κατά την τριήμερη επίσκεψή του, αναμένεται να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της γειτονικής χώρας Έντι Ράμα και τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιο, ενώ θα έχει εθιμοτυπικές συναντήσεις με τον πρόεδρο της αλβανικής Βουλής Ιλίρ Μέτα, τον δήμαρχο Τιράνων Λουλζίμ Μπάσα και τον δήμαρχο Κορυτσάς Σοτίρ Φίλο.