Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ηρέμησαν οι μαχόμενοι περί τα οφίτσια
Αμέσως μετά την εκλογή της νέας δημοτικής διοίκησης, τον Μάιο, ακολούθησαν από τους βιαστικούς δεκάδες σενάρια περί μαχών στο παρασκήνιο, διχοστασιών περί τις «επίζηλες» θέσεις των αντιδημάρχων, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ.ο.κ.
Έγκαιρα επισημάναμε ότι η φημολογία αυτή προσβάλλει τον πολιτικό μας πολιτισμό, καθώς αποτελεί θεσμικό δικαίωμα του κάθε δημάρχου να ορίζει τους άμεσους συνεργάτες του στη διοίκηση (αντιδημάρχους) ενώ ως επικεφαλής της πλειοψηφίας έχει επίσης το δικαίωμα να ορίσει εκείνον που εκτιμά ότι ανταποκρίνεται καλύτερα στα υψηλά καθήκοντα του προέδρου του σώματος.
Με ικανοποίηση λοιπόν διαπιστώνουμε ότι τις τελευταίες ημέρες κόπασε ο θόρυβος.
Να κατάλαβαν άραγε οι διακινητές παρόμοιων σεναρίων ότι συν τοις άλλοις εκτίθενται; Ως πρωταγωνιστές σε «καυγάδες για το πάπλωμα»;
Θα φανεί από τη μελλοντική τους στάση.
Θα σας πάρουν με τις πέτρες…
Λύστε το πρόβλημα με την εξισωτική, επαναλαμβάνουμε. Θα σας πάρουν με τις πέτρες οι κτηνοτρόφοι και δεν θα ξέρετε που θα κρυφτείτε….
Λύστε το τώρα, όσο ακόμα δεν εξαντλήθηκε η υπομονή τους…
Πολιτικός χουλιγκανισμός
Σε τι διέφεραν άραγε οι πολιτικοί χουλιγκάνοι, που γιουχάιζαν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στην εκδήλωση του Ιδρύματος “Αν. Παπανδρέου”, από τους γηπεδικούς χουλιγκάνους; Ηταν χειρότεροι..!
Ούτε χαιρετισμό σε συνέδριο της Χρυσής Αυγής να απηύθηνε ο Βενιζέλος, δεν θα έτρωγε τέτοιο γιουχάισμα!
Συνολικά 470 παιδιά σε παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ
Οι οριστικοί πίνακες με τα τελικά αποτελέσματα των δικαιούχων (ονόματα μητέρας και παιδιού) που πληρούν τις προϋποθέσεις για να ενταχθούν στους παιδικούς σταθμούς για την περίοδο 2014-2015 ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).
Times: Εχουν εντοπίσει τον σφαγέα τζιχαντιστή «Τζον» οι βρετανικές αρχές
Μέση Ανατολή: Το ζην επικινδύνως των μελών ανθρωπιστικών οργανώσεων
ΠΟΜΙΔΑ: Μόνιμο χαράτσι η ηλεκτρονική ταυτότητα ακινήτου
«Κόκκινος» συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ για χτύπημα κατά αστυνομικού στόχου
Πρόγραμμα Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων «Ετήσιο 2011»
Ο ΕΛ.Γ.Α. με σχετική ανακοίνωση του προς στους Δήμους καλεί τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς να υποβάλουν αιτήσεις, από Δευτέρα 1-9-2014 έως και Τρίτη 30-9-2014, για το σύνολο των γεωργοκτηνοτροφικών τους εκμεταλλεύσεων που ζημιώθηκαν από θεομηνίες (πλημμύρες), δυσμενείς καιρικές συνθήκες (ανεμοθύελλες, υπερβολικές βροχοπτώσεις, παγετό, χιόνι, χαλάζι) και ασθένειες (περονόσπορο στα αμπέλια) ως αποτέλεσμα δυσμενών καιρικών κατά τη χρονική περίοδο Ιανουάριος – Δεκέμβριος 2011. (Πρόγραμμα Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων «Ετήσιο 2011»)
Η κλήρωση των αγώνων της β’ φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ
Από την κλήρωση που διεξήχθη στην ΕΠΣ αναδείχθησαν τα παρακάτω ζεγάρια που θα αναμετρηθούν για τη β’ φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κιλκίς το προσεχές Σαββατοκύριακο
Π. Γυναικόκαστρο-Κιλκισιακός
Γοργόπη-Ν. Γυναικόκαστρο
Πεδινό- Πλαγιά
Χέρσο - Π. Αγιονέρι
Νέα Σάντα - Καστανιές
ΠΑΟΝΕ - Λεβεντοχώρι
Παντελεήμονας - Κρηστώνη
Χωρίς αγώνα περνούν στην επόμενη φάση οι ομάδες: Γουμένισσα, Πολύπετρο, Α.Ε. Πολυκάστρου, Αξιούπολη, Γαλλικός, Μ. Βρύση, Μεταλλικό, Μάνδρες και Μαυρονέρι.