Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Πιέζουμε όσο μπορούμε για άμεση αποζημίωση των αγροτών
Σχετικά με την ερώτηση που κατέθεσε η βουλευτής Κιλκίς Ειρήνη Αγαθοπούλου με θέμα τη χαλαζόπτωση στις Μουριές και τις τεράστιες καταστροφές που προκλήθηκαν σε καλλιέργειες, το αρμόδιο Υπουργείο απάντησε στα θέμα που έθεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς.
Δ. Κ. Γουμένισσας : Συνεδρίαση για τεχνικό πρόγραμμα....
Στο Δημαρχείο Γουμένισσας πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Γουμένισσας, η τελευταία του απερχόμενου συμβουλίου για την παρούσα θητεία.
Επιτέλους, πρόσβαση στην παραλία της Δοϊράνης!
Την ώρα που οι γείτονές μας Σκοπιανοί έχουν μετατρέψει τη Δοϊράνη σε τουριστικό θέρετρο υψηλών προδιαγραφών, εμείς ακόμη παλεύουμε να εξασφαλίσουμε την πρόσβαση στην παραλία της λίμνης!
Παροχή Εναλλακτικών Προσχολικών Υπηρεσιών»
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική ηµερίδα που διοργανώθηκε την Τετάρτη 23 Ιουλίου και ώρα 11.00 π.µ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου από το κέντρο UNESCO για τις Γυναίκες και την Ειρήνη στις Βαλκανικές Χώρες με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για το έργο «EARLY CHILDHOOD CARE – Παροχή Εναλλακτικών Προσχολικών Υπηρεσιών».
Ο.Γ.Ε. : Η προσχολική Αγωγή είναι δικαίωμα....
Ο Σύλλογος γυναικών νομού Κιλκίς μέλος της ΟΓΕ, το ριζοσπαστικό μαχητικό γυναικείο κίνημα, ενώνει τη φωνή του με τις γυναίκες του καθημερινού μόχθου, με τα νέα ζευγάρια που έχουν δικαίωμα τα παιδιά τους να πηγαίνουν σε σύγχρονους δωρεάν κρατικούς σταθμούς
Δυο ζαρκάδια έσωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος
Ο κυνηγετικός σύλλογος κιλκίς μετά από πληροφορίες που έλαβε από ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας, περισυνέλεξε δύο ζαρκάδια, ένα στη περιοχή Γερακαριού το οποίο παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα και ένα στην περιοχή του Λειψυδρίου στο οποίο επιτέθηκε λύκος.
Υπόσχεση να βηματίσουμε ξανά μαζί !
Σας ευχαριστούμε θερμά που αγκαλιάσατε την πρώτη μας προσπάθεια στην δράση «Βηματί-ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ».
Η δράση στοχεύει στην εκπαίδευση των μικρότερων παιδιών από τους ήδη εκπαιδευμένους μεγαλύτερους ωφελούμενους της δομής μας.
Ξουράφια είναι
Απέτυχε η εναρμόνιση του ειδικού φόρου κατανάλωσης πετρελαίου θέρμανσης – κίνησης, απεφάνθη ύστερα από δυο χρόνια ενδελεχούς μελέτης ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Σταϊκούρας.
Υπάρχει και το σπιτικό ...καταφύγιο
Πολύ πεσμένο είδαμε τον Γιόσκα Παυλίδη και θελήσαμε να τον …αναζωογονήσουμε:
- Γιόσκα ενόψει εκλογών με ποιους πας;
- Τι θα πει με πους πάω;
- Να, θα βρεθείς με τον ΣΥΡΙΖΑ;
Αφήνουν ξάγρυπνο τον κόσμο
Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά και ο ύπνος των κατοίκων του κέντρου ή των περίοικων στον οιονεί περιφερειακό δρόμο του Κιλκίς δοκιμάζεται κάθε βράδυ. Πιτσιρικάδες και παλίμπαιδες περιφέρονται με τα μηχανάκια στους δρόμους και με τον θόρυβο από τις εξατμίσεις αφήνουν ξάγρυπνο πολύ κόσμο.