Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Περίσσεψαν ο κόσμος και η αγάπη στον Γκουντενούδη
Σε πανηγυρικό κλίμα, με κυρίαρχη την ενθουσιώδη συμμετοχή και την ογκώδη συγκέντρωση δημοτών,πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Δημοτικής Παράταξης ‘’Παιονία Ισχυρή’’ της οποίας ηγείται ο Χρήστος Γκουντενούδης.
Παιδεία και απασχόληση έχουν προτεραιότητα
Στον ΟΑΕΔ
Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Περικλής Κολότσιος και στελέχη του συνδυασμού «Αλληλεγγύη» στο πλαίσιο του ενημερωτικού διαλόγου με τους πολίτες και εκπροσώπους φορέων που καθημερινά υπηρετούν, επισκέφθηκαν το πρωί της Παρασκευής 4 Απριλίου τα γραφεία του ΟΑΕΔ Κιλκίς.
Ο Γ. Γίτσος με “Παιονία Προόδου” και Κ. Σιωνίδη
Είμαστε 50 ημέρες πριν από τις πιο σπουδαίες δημοτικές εκλογές των τελευταίων δυο δεκαετιών. Η κρίση δεν έχει τελειώσει, οι χρηματοδοτήσεις είναι σχεδόν ανύπαρκτες και οι κοινωνία βογγάει από την οικονομική ανέχεια και την ανεργία
Διάλογος της κ. Ρούσσου με κατοίκους του Βαπτιστή
Η επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Πρωτοβουλία Ευθύνης και Συμμετοχής, Αλλά…ζω» Ιωάννα Ρούσσου συναντήθηκε την Κυριακή 30 Μαρτίου με μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Βαπτιστή, της ομάδας ποδοσφαίρου και κατοίκους του χωριού.
Νίκος Σιάνας : Και όμως είναι δίπλα μας
Αλήθεια, πόσοι από εμάς δεν έχουμε ταξιδέψει χιλιόμετρα μακριά, προκειμένου να δούμε κάποια αξιοθέατα, κάποιον τόπο ιστορικό, κάποιο μουσείο, ή μνημείο της φύσης;
Το ΕΠΑ.Λ. Αξιούπολης συμμετέχει σε πρόγραμμα θαλάσσιας ρομποτικής
Το ΕΠΑ.Λ. Αξιούπολης συμμετέχει τη φετινή σχολική χρονιά στο πρόγραμμα θαλάσσιας ρομποτικής Hydrobot του Ιδρύματος Ευγενίδου. Στην πρώτη φάση του προγράμματος που έχει ήδη ολοκληρωθεί οι μαθητές της Β' τάξης Πληροφορικής με την επίβλεψη του καθηγητή Πληροφορικής κ. Δελησταύρου Κωνσταντίνου
Διάλογος της κ. Ρούσσου με κατοίκους του Βαπτιστή
Η επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Πρωτοβουλία Ευθύνης και Συμμετοχής, Αλλά…ζω» Ιωάννα Ρούσσου συναντήθηκε την Κυριακή 30 Μαρτίου με μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Βαπτιστή, της ομάδας ποδοσφαίρου και κατοίκους του χωριού.
Με τον Κ. Σιωνίδη ο Αστέριος Τάτσης
Αγαπητοί
φίλοι,
Ο τόπος μας περνά μέσα από μια περίοδο αβεβαιότητας και μεγάλων προκλήσεων. Τις προκλήσεις αυτές οφείλουμε να τις αντιμετωπίσουμε- αν θέλουμε να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο. Διότι η ελπίδα βρίσκεται στην πράξη, στο αποτέλεσμα της σκληρής, συλλογικής προσπάθειας
Στα 50 ευρώ αναμένεται το κόστος για την υποβολή της δήλωσης ΟΣΔΕ μέσω των πιστοποιημένων φορέων
Στα 50 ευρώ κατά μέσο όρο αναμένεται να κυμανθεί φέτος η «εισφορά» των αγροτών που θα καταθέσουν δηλώσεις ΟΣΔΕ στους φορείς (Α΄ βαθμού) που πιστοποιήθηκαν από το ΥπΑΑΤ μετά τον διαγωνισμό που ολοκληρώθηκε στις 14 Φεβρουαρίου. Μιλώντας με προέδρους συνεταιριστικών οργανώσεων που έλαβαν την ανάλογη πιστοποίηση,
Εκκαθαρίσεις ΕΛΓΑ για ζωικά και φυτικά την Παρασκευή
Αποζημιώσεις ύψους 9,3 εκατ. ευρώ καταβάλλει ο ΕΛΓΑ την Παρασκευή 4 Απριλίου σε 4.336 παραγωγούς.
Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού, την Παρασκευή 4 Απριλίου ο ΕΛΓΑ θα καταβάλλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς 4.336 δικαιούχων παραγωγών αποζημιώσεις συνολικού ύψους 9,3 εκατ. ευρώ, που αφορούν εκκαθαρίσεις ζημιών για τα έτη 2013 και 2014.