espa pkm

Κυριακή, 5 Ιουλίου 2026, 9:08:08 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό πρώτο 45λεπτο, ο Άρης επικράτησε με 2-1 του Παναιτωλικού στο «Κλεάνθης Βικελίδης», διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες του για είσοδο στην τετράδα.

Τα αποτελέσματα των αγώνων του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς, που διεξήχθησαν την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2025, έχουν ως εξής:

Ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του στο τοπικό ντέρμπι και νίκησε τον Κιλκισιακό με 2-4. Ο ίδιος παραμένει στην τέταρτη θέση μακριά βέβαια από κάθε κίνδυνο, αλλά μακριά και από τους τρεις πρώτους.

Ο ηγέτης της φιλοϊρανικής Χεζμπολάχ ανακοίνωσε σήμερα, κατά τη διάρκεια της κηδείας στην Βηρυτό του προκατόχου του, Χασάν Νασράλα, ο οποίος σκοτώθηκε από το Ισραήλ, ότι η «αντίσταση» θα συνεχιστεί κατά του Ισραήλ και αρνήθηκε να επιτρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες να «ελέγξουν» τον Λίβανο.

Το Ισραήλ έχει διατάξει τον στρατό του να προετοιμάζεται για μια «παρατεταμένη παραμονή» σε τμήματα της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης, καθώς εντείνει τις επιχειρήσεις κατά παλαιστινιακών ένοπλων οργανώσεων, δήλωσε σήμερα ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας.

Με τις ΗΠΑ να διαπραγματεύονται πλέον απευθείας με τη Ρωσία, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν επισκέπτεται αύριο την Ουάσιγκτον με βασικό στόχο να διαπιστώσει αν και κατά πόσο ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εξακολουθεί να βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος με την Ευρώπη ως προς το Ουκρανικό.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, θα επισκεφθεί αύριο την Τουρκία για να συζητήσει τις πρόσφατες συνομιλίες της Μόσχας με αμερικανούς αξιωματούχους και τον τρόπο με τον οποίο η Αγκυρα μπορεί να συμβάλει στην διαδικασία, έγινε γνωστό από πηγή του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών.

Ο υπεύθυνος Τύπου του Βατικανού, Ματέο Μπρούνι, ανακοίνωσε ότι χορηγήθηκε και πάλι οξυγόνο στον πάπα Φραγκίσκο και ότι επικοινωνεί με το περιβάλλον, αν και η διπλή πνευμονία εξακολουθεί να του προκαλεί σοβαρά προβλήματα.

Πίσω από το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου, στη θέση του συνοδηγού, έκρυβε ένας 43χρονος μία σακούλα που περιείχε σχεδόν 3 κιλά ηρωίνης. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Δίωξης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης συνέλαβαν τον 43χρονο χθες το απόγευμα στην Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης.

Εκτός εαυτού φαίνεται ότι βγήκε ένας 58χρονος στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, όταν διαπίστωσε ότι αστυνομικός της Τροχαίας τού είχε κόψει κλήση για παράνομη στάθμευση.