Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ευτυχώς τρέχει
Υπογράφηκε και από τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και δημοσιεύτηκε την Τρίτη 11 Μαρτίου στο Φ.Ε.Κ. (ΦΕΚ 61/11-3-2014) η πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου για την υπαγωγή στις διατάξεις του άρθρου 7Α του Κώδικα Αναγκαστικών Απαλλοτριώσεων για τις αναγκαίες απαλλοτριώσεις τεσσάρων οδικών έργων, μεταξύ των οποίων δυο του Κλκίς, του δρόμου Σάντας – κόμβος Ασσήρου και του δρόμου από την είσοδο Κιλκίς μέχρι τον κόμβο Μαυρονερίου.
Ανοιχτή συγκέντρωση της Σόνιας Συμεωνίδου
Προσκληση
Την προσεχή Κυριακή 16 Μαρτίου και ώρα 11:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου, η κα ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ ΣΟΝΙΑ, θα ανακοινώσει την υποψηφιότητα της ως επικεφαλής του ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΠΑΙΟΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ», προσανατολισμένου αποκλειστικά στις ανάγκες των πολιτών του Δήμου Παιονίας και προσκαλεί απο καρδιάς όλους τους δημότες να συμμετάσχουν στην εκδήλωση για να οικοδομήσουν απο κοινού όσα η Παιονία αξίζει και δικαιούται.
Γιώργος Γεωργαντάς :Με υπογραφή Σαμαρά οι απαλλοτριώσεις
Μπορεί στην πολιτική επικαιρότητα να κυριαρχούν οι υποψηφιότητες ενόψει δημοτικών εκλογών και οι συνεχείς διαβουλεύσεις για νέα σχήματα, αλλά υπάρχουν και τα «ανοιχτά» θέματα του νομού, απείρως σοβαρότερα, που απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση.
Ιωάννα Ρούσου«Ο Δήμος κοντά στο δημότη, όχι στην κεντρική εξουσία»
Ο Συνδυασμός “Πρφτοβουλία Ευθύνης και Συμμετοχής Αλλά...ΖΩ” εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
Ενώ πολλοί συνεχίζουν να κρατούν τα χαρτιά τους κλειστά, περιμένοντας εξελίξεις ζυμώσεων και αποφάσεις κεντρικής εξουσίας, η υποψήφια δήμαρχος κ. Ιωάννα Ρούσσου επικεφαλής της «Πρωτοβουλίας ευθύνης και συμμετοχής, Αλλά…ΖΩ», συνεχίζουν δυναμικά τις επισκέψεις σε οικισμούς του δήμου και τον ανοιχτό διάλογο με τους κατοίκους.
Καπουτζής υπέρ Σιωνίδη
Όπως κάθε πολίτης που ενδιαφέρεται για τα κοινά, θέλω να πιστεύω ότι όλοι έχουμε καλές προθέσεις και διάθεση προσφοράς. Κάθε υποψία ότι ο οποιοσδήποτε υποψήφιος δήμαρχος ή δημοτικός σύμβουλος κινείται από προσωπικό συμφέρον, με στεναχωρεί και νομίζω ότι προσβάλει συνολικά την Παιονία.
O Χρήστος Γκουντενούδης μέσω του διαδικτύου
Με μια σύγχρονη, καλαίσθητη και λειτουργική ιστοσελίδα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης και οι συνεργάτες του, επικοινωνούν πλέον με τους δημότες Παιονίας στη διεύθυνση www.paioniaisxiri.gr
Καταγγελία Σιωνίδη κατά Γκουντενούδη
Σε δήλωσή του ο επικεφαλής της παράταξης “Παιονία της Προόδου”, Κώστας Σιωνίδης καταγγέλλει τον Χρήστο Γκουντενούδη, αναφέροντας:
“Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!
Εκλογές εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κιλκίς,το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ξανά.
Μπορεί να μην αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις, αλλά το ΠΑΣΟΚ είναι παρών στους κοινωνικούς και εργασιακούς χώρους, όπως καταφάνηκε και στις πρόσφατες εκλογές στο Νοσοκομείο Κιλκίς, όπου συνδικκαλιστικά στελέχη που πρόσκεινται σε αυτό κέρδισαν τις εκλογές.
ΕΥΚΡΑΝΤΗ : Τίμησαν την Ημέρα της Γυναίκας
Με μια ξεχωριστή εκδήλωση γιόρτασε ο Σύλλογος Γυναικών Πολυκάστρου ‘’ΕΥΚΡΑΝΤΗ’’ την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.
Το Σάββατο 8 Μαρτίου 2014 στο κέντρο ΜΑΞΙΜ σε μια κατάμεστη κυριολεκτικά αίθουσα η εκδήλωση ξεκίνησε με μήνυμα της προέδρου του Συλλόγου Γαρυφαλλιά Καρβουνιάρη για την ημέρα αυτή.
Τα «ΧΕΛΙΔΟΝΙΣΜΑΤΑ» του «ΜΑΡΤΗ»
Με «Χελιδονίσματα» και «Μάρτηδες» υποδέχτηκαν την άνοιξη η ορχήστρα “Μουσικά Σύνολα” του 2ου γυμνασίου Κιλκίς και ο σύλλογος καρκινοπαθών νομού Κιλκίς «Ο Άγιος Ευγένιος».