Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Νικητής ο ¨Μικρός Κρεμαστός κήπος¨ του Αγ. Βλασίου
Η συμμετοχή με τίτλο "Μικρός κρεμαστός Κήπος" των Μελωδών του Αγίου Βλασίου Νέου Αγιονερίου έλαβε το πρώτο βραβείο του Εθνικού Διαγωνισμού "Επιστήμη και Οικολογία” που διοργάνωσε ο Δήμος Κιλκίς, στο πλαίσιο του «Σχεδίου EcoTASK: Ανταλλαγή μεθόδων και στρατηγικών για την ανάπτυξη οικολογικής συνείδησης». Το πρόγραμμα χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο πλαίσιο του προγράμματος Grundtvig,
48ωρη πανελλαδική απεργία φαρμακοποιών από Δευτέρα
Το ΔΣ του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, που συνεδρίασε μαζί με τους προέδρους των μεγάλων ΦΣ, αποφάσισε ομόφωνα την κήρυξη 48ωρης προειδοποιητικής πανελλαδικής απεργίας για την Δευτέρα και Τρίτη 10 και 11 Μαρτίου, στην οποία συμμετέχει και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς.
«Οι αφόρητες πιέσεις της Τρόικας, αναφέρουν οι φαρμακοποιοί,
Βιομηχανικές Ζώνες και Εμπορικοί δρόμοι στη διασυνοριακή περιοχή
Στο συνέδριο με θέμα «Βιομηχανικές Ζώνες και Εμπορικοί δρόμοι στη διασυνοριακή περιοχή» (ακρωνύμιο “Zones and Roads”, που αφορά στο ομώνυμο έργο το οποίο εντάσσεται στο συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Διασυνοριακό Πρόγραμμα IPA Ελλάδα – πΓΔΜ 2007-2013», συμμετείχε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Ο Λάζαρος Λαζαρίδης υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς
Ο γραμματέας της Ν.Ε. Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ Λάζαρος Λαζαρίδης τίθεται επικεφαλής ως υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, του ψηφοδελτίου που υποστηρίζει στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας ο ΣΥΡΙΖΑ με υποψήφια Περιφερειάρχη την κιλκισιώτισσα Δέσποινα Χαραλαμπίδου.
Ειρήνη -Αγαθοπουλου :8 Μάρτη: Γυναικεία «γιορτή» ή ορόσημο για νέες κατακτήσεις;
Είθισται κάθε 8 Μάρτη να «γιορτάζουμε» τη παγκόσμια μέρα των γυναικών. Όμως, όσο αδόκιμο και αν είναι να διεκδικείς δικαιώματα γιορτάζοντας, άλλο τόσο υποκριτικό φαντάζει συχνά να ασχολούμαστε μια μόνο μέρα τον χρόνο με μια ευάλωτη -δυστυχώς ακόμα στη χώρα μας- κατηγορία πολιτών όπως οι γυναίκες.
Η Σόνια μιλά με το έργο της
Ένα διαφορετικό από τους άλλους υποψηφίους τρόπο επέλεξε η Σόνια Συμεωνίδου για να «σφραγίσει» την υποψηφιότητά της για δήμαρχος Παιονίας. Η Σόνια είναι η μόνη εκ των υποψηφίων που διετέλεσε δήμαρχος, γι’ αυτό και το φυλλάδιο που μοίρασε σε 15.000 (!) σπίτια της Παιονίας μιλά για το έργο της.
Το Κιλκίς ευθύνεται για το Δικαστικό
Μια άλλη οπτική προσθέτει σε σχόλιό μας ο γνωστός δικηγόρος Ξεν. Στεργιάδης, όσον αφορά το Δικαστικό Μέγαρο –που δεν διαθέτουμε- και τη συγγνώμη που οφείλει το υπουργείο Δικαιοσύνης σε όσους υπηρετούν τη Δικαιοσύνη στο Κιλκίς και στους κιλκισιώτες.
Συνταγές αποτυχίας
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να αυτοκτονήσει πολιτικά ένα κόμμα εξουσίας σε δημοτικές – περιφερειακές εκλογές. Ο πλέον αποτελεσματικός είναι να υποστηρίξει υποψήφιο από τον χώρο του με κύριο «προσόν» την άπωση που δημιουργεί στη μεγάλη πλειοψηφία των στελεχών του.
Όλα δεξιά του πάνε
Επαναλαμβάνουμε: Ο Παύλος Τονικίδης είναι Σαββατογεννημένος. Του ανθρώπου (και υποψηφίου δημάρχου Κιλκίς) όλα ....δεξιά του έρχονται.
Και από δεξιά του έρχονται καραβάνια...
Εαρινό Εξάμηνο για το Κέντρο Δία Βίου Μάθησης του Δήμου Κιλκίς!
Ο Δήμος Κιλκίς ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους ότι ξεκινούν οι αιτήσεις για το εαρινό εξάμηνο μάθησης στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης!
Το ΚΔΒΜ Δ. Κιλκίς σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης), προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων.