Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Επίσκεψη Γιάννη Ανδριανού σε ημιτελή αθλητικά έργα
Μια επίσκεψη που μπορεί να αποδώσει πολλά, αν καταφλεριουμε να “συγκινήσουμε” τον επισκέπτη μας, είναι αυτή της προσεχούς Παρασκευής με τον Υφυπουργό Πολιτισμού, αρμόδιο επί θεμάτων Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό να έρχεται στο Κιλκίς.
Ιδού η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Γ. Γεωργαντά.
Έφυγε ο γιατρός Θ. Τριαρίδης
Ο μεγαλύτερος γιος του πρώην υπουργού Ντίνου Τριαρίδη έσβησε στα 45 του χρόνια, πέντε μήνες μετά το θάνατο του πατέρα του, αφήνοντας πίσω του τη σύντροφό του και δύο μικρά παιδιά. Πάλεψε σκληρά, για να νικήσει τους πολλούς καρκίνους που τον χτύπησαν την τελευταία δεκαετία, αλλά ο εξασθενημένος οργανισμός του δεν άντεξε περισσότερο.
20 χρόνια Πολυάνειο Ωδείο
Το 1993 ο μακαριστός Απόστολος, Μητροπολίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου, ο οποίος έτρεφε μεγάλη αγάπη για τα παιδιά, πήρε την πρωτοβουλία να ιδρύσει ένα Ωδείο στην Ι. Μητρόπολη.
Η «πρώτη» της γυναικείας ομάδας του ‘Ατλαντα Κιλκίς
Την πρώτη της επίσημη εμφάνιση πραγματοποίησε η Γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς στο Περιφερειακό πρωτάθλημα ΕΣΠΕΜ, παίζοντας εκτός έδρας με την πρωτοπόρο του ομίλου Πιερικό Κατερίνης
Θα σας πάρουν τα σπίτια…
Η Ιστορία μπορεί να επαναλαμβάνεται, αλλά ενίοτε ξέρει και να εκδικείται. Θα θυμάστε την προσφιλή δαιμονολογία που επιστράτευε προεκλογικά η κάθε λογής δεξιά;
Ζητείται εξήγηση
Την Κυριακή έγιναν οι εκλογές για την ανάδειξη νέας νομαρχιακής του Κιλκίς επιτροπής στον ΣΥΡΙΖΑ. Όχι στο ΣΥΡΙΖΑ του 3%, αλλά στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που κατά δήλωση του προέδρου του μέσα στο 2014 θα κυβερνά την χώρα.
Στηρίζει Σαμαρά αναφανδόν
Αυτά είναι από τα λεγόμενα τυχερά του επαγγέλματος… Να μπορείς να ενημερώνεσαι από πρωθυπουργούς και πρώην πρωθυπουργούς…
Ο τυχερός είναι ο βουλευτής Γιώργος Γεωργαντάς που την περασμένη Τετάρτη παρακάθησε σε γιορτινό τραπέζι στη Ραφήνα μαζί με 2 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.
Πανηγυρική η λήξη προγράμματος εορτασμού των 100 χρόνων Κιλκίς
Σε μια πανηγυρική, αλλά ταυτόχρονα συγκινητική ατμόσφαιρα, με τη συμμετοχή του καλλιτεχνικού δυναμικού του τόπου, ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις εορτασμού του Δήμου Κιλκίς για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Μάχη και την απελευθέρωση της πόλης του Κιλκίς. Ειδικότερα, η αυλαία του προγράμματος εορτασμού
Ηλεκτρονικό Δημοπρατήριο αγροτικών προϊόντων με ...θέα τις αγορές της Γερμανίας και της Ιταλίας
Μια σημαντική συμφωνία επιτεύχθηκε χθες Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013 στο Επιμελητήριο του Κιλκίς. Με αντικείμενο την δημιουργία Ηλεκτρονικού Δημοπρατήριου Αγροτικών Προϊόντων,
Προσφορά μηχανικών στη Μητρόπολη Κιλκίς
Σε μια σημαντική προσφορά προς τη Μητρόπολη Κιλκίς και τις ενορίες των μικρών οικισμών της προχώρησε ομάδα μηχανικών του Κιλκίς, διευκολύνοντας έτσι τη Μητρόπολη και τις ενορίες της, να αποφύγουν την πληρωμή μεγάλων χρηματικών ποσών για νομιμοποίηση αυθαιρέτων,