Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Εύγε του!
Τόπε και τόκανε και μάλιστα άμεσα. Ο υποδιευθυντής της Εθνικής Τράπεζας Κιλκίς, Κώστας Κηπουρός, είχε διαπιστώσει πως στην είσοδο της Δοϊράνης κυμάτιζε ένα... απομεινάρι ελληνικής σημαίας. Αμέσος παρήγγειλε μια μεγάλη σημαία και την ανέβασε στον ιστό. Ετσι απλά. Χωρίς χρονοτριβή και μιζέρια...
Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ ο Δημήτρης Τσαντάκης
Ο άνθρωπος για τις… δύσκολες δουλειές φαίνεται πως είναι ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού (πρώην Εργων) και πλέον και πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κιλκίς, ο Δημήτρης Τσαντάκης!
Αποσπάσεις ημετέρων;
Ολίγον τι με πανηγυρισμό έμοιαζε η ανακοίνωση του βουλευτή Γ. Γεωργαντά, για τις δυο αποσπάσεις εκπαιδευτικών στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Κιλκίς. Όμως μια Δημόσια Βιβλιοθήκη απαιτεί γνώση,
Η αίθουσα της ΤΕΧΝΗΣ
Με τέσσερις παραστάσεις του έργου «Η καρδιά της Κάτιας» και με ελεύθερη είσοδο ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του 15ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου στο Κιλκίς.
Αισθητική αναβάθμιση Καλύτερη ποιότητα ζωής
Ένα ακόμη μεγάλο έργο υποδομής, που θα δώσει νέα ταυτότητα στην πόλη του Κιλκίς και θα αναβαθμίσει σημαντικά την ποιότητα ζωής όλων των κατοίκων, θα υλοποιήσει η δημοτική αρχή Κιλκίς μέσα από το ΕΣΠΑ. Ο λόγος για το έργο ''Κιλκίς: Δρόμοι Ποδηλάτου Όμορφες Στάσεις”
Τα ονόματα των δικαιούχων του προγράμματος νιτρορύπανσης
Επίσκεψη στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου, πραγματοποίησε την Τρίτη 15 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Αθανάσιος Λαπόρδας.
Εγκαίνια νέου ολοήμερου Νηπιαγωγείου Ευκαρπίας
Σε μια σεμνή και λιτή τελετή πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013 τα εγκαίνια του νέου ολοήμερου νηπιαγωγείου Ευκαρπίας της Δημοτικής Ενότητας Κρουσίων, που λειτουργεί από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς
Άλλη μια πανελλήνια διάκριση για το Θεατρικό Εργαστήρι Αξιούπολης
Το Θεατρικό Εργαστήρι συμμετείχε στο 3ο Πανελλήνιο Ερασιτεχνικό Φεστιβάλ Θεάτρου στην Ιεράπετρα της Κρήτης, με τίτλο « Φως στο σκοτάδι» από την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου του 2013.
Συγκεκριμένα την Τρίτη 8-10-2013 παρουσίασε το έργο,« Το μεγάλο ταξίδι του μικρού πρίγκιπα »
Χρήστος Ανδρεανίδης : Από την Ανατ. Θράκη στο Μαυρονέρι
Οι πρώτοι κάτοικοι του χωριού μας, του Μαυρονερίου ήλθαν το 1914 από την Ανατολική Θράκη.
Εγκαταστάθηκαν σε παλιές τούρκικες κατοικίες που βρήκαν στην περιοχή που είναι σήμερα το κτίριο της κοινότητας, ο Αστυνομικός Σταθμός και το ΚΕΠ.
Αλέξανδρος Κιλκίς: Φιλικά στην Ξάνθη με SKODA
Διασκέδασαν με την ψυχή τους αθλητές, γονείς και προπονητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου «Αλέξανδρος» Κιλκίς στην εκδρομή που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, στην Ξάνθη.