espa pkm

Δευτέρα, 27 Απριλίου 2026, 11:28:15 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013 16:31

Απύθμενη βαρβαρότητα

Η βαρβαρότητα σε όλη της την φρίκη. Κάποιος στο Δροσάτο ένοιωσε την ανάγκη να ξεπαστρέψει τα αδέσποτα ζωντανά του χωριού. Και έριξε φόλες. Την άλλη μέρα τα κουφάρια τριών σκυλιών «φώναζαν» πως από κάπου εκεί κοντά πέρασαν οι Βάρβαροι.

Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013 16:31

Και οι πρώτοι έσονται έσχατοι

Στη δεκαετία του ’90 ο ν. Κιλκίς κατείχε τη μερίδα του λέοντος στις επενδύσεις μεσαίου μεγέθους. Μόνο του το Κιλκίς κατείχε περίπου το 40%των επενδύσεων σε όλη την Κ. Μακεδονία, της Θεσσαλονίκης συμπεριλαμβανομένης.

Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013 16:30

Αλλαγές κοσμογονικές


Επειδή οι εκλογές δεν είναι μακριά- είδατε πόσο κοντά φτάσαμε πριν τρεις εβδομάδες- μην θαρρείτε πως η δημόσια κάλμα σημαίνει πως όταν θα επέλθει η στιγμή, τα κόμματα θα ψάχνουν υποψήφιους. 

Θα πείτε, καλά, το ΠΑΣΟΚ δεν είναι κόμμα εξουσίας; Εδώ οι μισοί υπουργοί πράσινοι είναι. Δίκιο έχετε. Τώρα είναι κόμμα εξουσίας.  Μετά τις προσεχείς εκλογές όμως; Στοιχηματίζει κανείς ότι θα εξακολουθήσει να είναι κόμμα εξουσίας;

megala-liavadeia«Κλαίγαμε μόνες μας πέντε έξι γυναίκες των Λιβαδίων. Φαρμακωθήκαμε επειδή κανείς δεν βρέθηκε από τους επίσημους να τιμήσει τη μνήμη των νεκρών προγόνων μας. 

sxolikoi-fylakes‘Ετσι όταν ο Δήμος Κιλκίς ερωτήθηκε έγγραφα πόσους σχολικούς συμβούλους απασχολεί η απάντηση Μπαλάσκα ήταν: Μόνο Δέκα.
Είναι οι άτυχοι της ιστορίας αφού εκτιμάται πως πολύ δύσκολα θα γλιτώσουν την έξοδο από το Δημόσιο

arhs-pantelehmonaΤην Κυριακή 7 Ιουλίου ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα πραγματοποίησε εκδήλωση αγιασμού και έναρξης της Δανειστικής του Βιβλιοθήκης. Ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα επενδύοντας και στον πολιτισμό αξιοποίησε διαμορφώνοντας ένα χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου του χωριού δημιουργώντας ένα στέκι,

flampourasΟ Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ν. Κιλκίς ο «Φλάμπουρας» συμμετείχε και φέτος ενεργά στο Πανελλήνιο Αντάμωμα Σαρακατσαναίων που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στα ειδυλλιακά Περτουλιώτικα λιβάδια του νομού Τρικάλων, το τελευταίο σαββατοκύριακο του Ιουνίου.

alirhsΜε Πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητας Γουμένισσας πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Πολιτιστικό Κέντρο Γουμένισσας με θέμα: «Το Παρόν και  το μέλλον του Νοσοκομείου – Κ.Υ. Γουμένισσας στο ενοποιημένο Νοσοκομείο Κιλκίς-φορέας Γουμένισσας».

gask1Ένα χρυσό μετάλλιο και τέσσερις θέσεις στην πρώτη οκτάδα των αγώνων ήταν ο απολογισμός του του τμήματος στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς στον Βόρειο όμιλο του  Πανελληνίου πρωταθλήματος  Παμπαίδων & Παγκορασίδων Α' που φιλοξενήθηκε στη  Θεσσαλονίκη  στις 6-7 Ιουλίου στο “Καυταντζόγλειο” στάδιο.