Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Άμεση αντίδραση του Επιμελητηρίου σε ενδεχόμενη υποβάθμιση του Τελωνείου
Άμεση ήταν η αντίδραση του Επιμελητηρίου Κιλκίς στην είδηση ότι επίκειται η υποβάθμιση του Τελωνείου Κιλκίς.
Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου κάλεσε για άμεση και έγκυρη ενημέρωση τους υπηρεσιακούς παράγοντες του τελωνείου.
Απεβίωσε ο αρχιμανδρίτης μακαριστός Γερμανός Κομνηνός
Η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου με βαθιά θλίψη αναγγέλλει την εκδημία του μακαριστού πλέον Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου Γερμανού Κομνηνού, ο οποίος διηκόνησε επί 42 συναπτά έτη ως Ιεροκήρυκας και Πρωτοσύγκελλος στην Ιερά Μητρόπολη μας.
Βασιλόπιτα παλαιμάχων Κιλκισιακού
Κάποτε έγραψαν την δική τους ιστορία στα γήπεδα με την φανέλα του Κιλκισιακού. Τώρα μοιράζονται όμορφες στιγμές ενώ σε τακτά χρονικά διαστήματα θυμούνται και την τέχνη του ποδοσφαίρου συμμετέχοντας σε παιχνίδια. Ο λόγος για τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Κιλκισιακού,
Μικροί και μεγάλοι έκοψαν την βασιλόπιτά τους
Κοπή βασιλόπιτας παιδικών τμημάτων
Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013, πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας των παιδικών τμημάτων του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς. Κάπου ενδιάμεσα στις πρόβες των τμημάτων, βγήκαν οι βασιλόπιτες, τα δώρα, τα παιδιά μαζεύτηκαν και οι δάσκαλοι ξεκίνησαν να φωνάζουν ονόματα…
Κωνσταντία Συμεωνίδου - Τσεβρεμετζή : "Η ένταξη των αλλοδαπών μαθητών στο ελληνικό σχολείο "
Η μετανάστευση είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, το οποίο επηρεάζει τόσο τα εκατομμύρια των ίδιων των μεταναστών, όσο και τις κοινωνίες που τους υποδέχονται, καθώς και οι δυο πλευρές καλούνται να αντεπεξέλθουν σε σημαντικές προκλήσεις.
Η VI Μεραρχία αποτελεί τμήμα της ιστορίας του Κιλκίς Να δοθεί το όνομά της σε μια πλατεία της πόλης
Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας των μελών της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ) του παραρτήματος Κιλκίς στη ΛΑΦ Κιλκίς, παρουσία πολλών μελών αλλά και επίσημων προσκεκλημένων.
Λόγω του Ανδρέα
Άσπρισε όλη η χώρα, η Κρήτη είδε μπόλικο χιόνι, μόνο στο Κιλκίς φέτος είπαμε το χιόνι …χιονάκι. Τζίφος δηλαδή.
Η εξήγηση είναι απλή και δεν υπακούει σε μετεωρολογικές αιτίες.
Ποιον να πιστέψουμε;
Τα ελληνικά στατιστικά στοιχεία του 2009 είναι αξιόπιστα διότι συντάχθηκαν με τους μόνους παραδεκτούς κανόνες της ΕΕ, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Κομισιόν.
Τρεις και μια μείνανε…
Για να βοηθήσουμε τον Μπαλάσκα: Τρεις και μια μείνανε Βαγγέλη!
Τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου πρόκειται να γίνει η δίκη με τη γνωστή ιστορία τω «πάσο».
Να είναι τυχερός μόνο και να μην έχουμε πάλι καμιά αναβολή.
Απάντηση του δασαρχείου
Ο Δασάρχης Κιλκίς Θέμης Πολιτίδης δεν άφησε αναπάντητο το χθεσινό μας σχόλιο με αφορμή καταγγελία κατοίκου των Αμαράντων. Η απάντησή του συνοπτικά είναι: Το δασαρχείο δεν παρεμβαίνει -δεν έχει καν δικαίωμα- στην τιμή πώλησης των καυσόξυλων που πουλάνε οι συνεταιρισμοί